Mi a véleményetek a Lídia névről?
Figyelt kérdés
A múltkor a párom azt mondta, neki v-vel jobban tetszik.
Azóta nem mertem mégegyszer rákérdezni. Milyen hülyén hangzik, hogy Vídia. 🤔
2021. szept. 7. 17:20
1/24 anonim 

válasza:

Szerintem Líviára gondolt.
Ha ilyet nem mersz megkerdezni, hogy oldjátok meg a nagyobb kaliberű problémákat?
2/24 anonim 

válasza:

1es vagyok, bocsi, azt elfelejtettem, hogy szerintem a Lídia nagyon szép név, elegáns.
4/24 anonim 

válasza:

3. vagyok.Mármint a Lídia és Lívia.
5/24 anonim 

válasza:

Jaj, de gyenge vicc volt, Istenem! Pedig már elkezdődött a suli. Unalmasak az órák, mi?
7/24 A kérdező kommentje:
De szívesen lennék még iskolás. Persze nem a járványhelyzetben. Akkor nem lenne olyan nehéz életem mint neked.
2021. szept. 7. 18:15
8/24 anonim válasza:
Pedig kérdező annyi intelligenciával amennyit a kérdésedben látunk, nem lehet valami könnyű életed...
9/24 A kérdező kommentje:
Mesélj, hogy függ össze a könnyű élet és az intelligencia?
2021. szept. 7. 18:32
10/24 anonim 

válasza:

#9 ugy, hogy lenyegesen konnyebben teremtesz tarsas kapcsolatokat es jutsz elobbre barmilyen teruleten, legyen az munka vagy maganelet, ha nem vagy egy elviselhetetlen, tudalekos, onsajnaltato ostoba luzer. Ugy fugg ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!