Titeket nem bosszant, hogy a qrva drágán vett PUZZLE nincs összerakva ?
Figyelt kérdés
Menjenek ezek az anyjukba. :)2021. aug. 31. 21:56
1/24 anonim válasza:
Ezért nem veszünk puzzlet az IKEA-ban. :)
Szia Uram! Összerakott púzle érdekő?
2/24 anonim válasza:
Hát most gondolj bele, a múltkor ezer darabosat vettem a kölyköknek, a guta majd megutott... Két napig raktuk. És addig ebéd se volt, mert a tányérok már nem fértek az asztalra.
3/24 anonim válasza:
Az hagyján, múltkor vettem egy csomag gyufát, és egyetlen szál sem égett a dobozban. Ehhez mit szólsz?
4/24 A kérdező kommentje:
3-as, úgy gondolom sokkal rosszabbul jártál. :)
2021. aug. 31. 23:05
5/24 anonim válasza:
Az senni, én meg vettem egy házat és saját magamnak kellett felgyújtanom, hogy a biztosító fizessen, felháborító!
Majdnem kormos lett az egyik ujjam!
6/24 Wadmalac válasza:
Azért van remény. Amikor vettem Rubik-kockát, az kirakva jött.
7/24 anonim válasza:
Én a gazdálkodj okosan-nal szívtam meg.Azt írták nyertem kocsit meg lakást,de még semmit se küldtek 30éve😡
8/24 A kérdező kommentje:
6-os , biztos nem nézték ki belőled, hogy sikerülhet kirakni. :)
2021. szept. 1. 09:17
9/24 anonim válasza:
#7 Azt csak amolyan fedezetként kapod meg, nem tudtad? A gyártócég hátsókertjében van egy halom képzeletbeli autó meg lakás, abból már az egyik a tiéd. De nem átruházható és nem is adhatod el.
10/24 Wadmalac válasza:
He, mert szerinted a puzzle-t kinézték belőled? Nem, csak szadistábbak.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!