Össze barátkozzak egy szellemmel?
Figyelt kérdés
Nincsennek barátaim és arra gondoltam, hogy veszek egy Ouija táblát. Idézek magamnak egy szellemet és összebarátkozok vele.2021. aug. 12. 17:20
1/8 anonim válasza:
Igen! Barátkozz össze a szelemmel.
2/8 anonim válasza:
Nem kell ezzel foglalkozni, mire megoregszel majd a szellemek fogjak keresni a te tarsasagod :)
4/8 anonim válasza:
Nekem vagy egy menő szellem adagolóm (a fenekem), készítek vele szellemet akinek kell és elküldöm befőttes üvegben vagy lufiban postán. Barátságos, jól nevelt és szobatiszta az összes.
5/8 A kérdező kommentje:
Gyors elmentem venni egyet és ki is próbáltam. Sikerült beszélgetnem vele egy kicsit. Azt mondta, hogy Zozo-nak hivják és azért beszél velem mert epp unatkozik. De amikor megkérdeztem, hogy akar-e a barátom lenni, akkor rámutatott a "NO" feliratra és azóta bármit kérdezek tőle nem válaszol 😥
2021. aug. 12. 18:11
7/8 anonim válasza:
Kettővel is, ha lehet; és hozzál popcornt; megyek én is nézni, ahogyan barátságot építesz ki velük.
8/8 anonim válasza:
Zozo le sem szar téged,ne kamuzz már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!