Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Össze barátkozzak egy szellemmel?

Össze barátkozzak egy szellemmel?

Figyelt kérdés
Nincsennek barátaim és arra gondoltam, hogy veszek egy Ouija táblát. Idézek magamnak egy szellemet és összebarátkozok vele.

2021. aug. 12. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Barátkozz össze a szelemmel.
2021. aug. 12. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezzel foglalkozni, mire megoregszel majd a szellemek fogjak keresni a te tarsasagod :)
2021. aug. 12. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet,nekem is kő👻
2021. aug. 12. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vagy egy menő szellem adagolóm (a fenekem), készítek vele szellemet akinek kell és elküldöm befőttes üvegben vagy lufiban postán. Barátságos, jól nevelt és szobatiszta az összes.
2021. aug. 12. 18:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Gyors elmentem venni egyet és ki is próbáltam. Sikerült beszélgetnem vele egy kicsit. Azt mondta, hogy Zozo-nak hivják és azért beszél velem mert epp unatkozik. De amikor megkérdeztem, hogy akar-e a barátom lenni, akkor rámutatott a "NO" feliratra és azóta bármit kérdezek tőle nem válaszol 😥
2021. aug. 12. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 lehet csak szexet akar.
2021. aug. 12. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Kettővel is, ha lehet; és hozzál popcornt; megyek én is nézni, ahogyan barátságot építesz ki velük.
2021. aug. 12. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Zozo le sem szar téged,ne kamuzz már!
2021. aug. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!