25 vagyok, soha nem volt se parkapcsolatom, se szex, se csok. Megkaphatom a Nobel dijat?
Figyelt kérdés
Vagy van nalam valaki jobb akit le kell gyoznom?
Csak elore szolok, hogy nekem ez a sportom, es rendkivuli adottsagaim vannak, nem hiaba vagyok ott ahol.
2021. aug. 11. 22:23
2/14 anonim válasza:
Azt tedd hozzá, hogy iskolába se jártál egy napot se, mert fogalmad sincs, mire adnak Nobel-díjat. Hátha arra már kiterjesztik.
3/14 A kérdező kommentje:
1
Amiatt ne aggodj lesz ebbol 65 ev is ha szerencses vagyok.
2021. aug. 11. 22:26
4/14 anonim válasza:
Én is így voltam 25 éves koromig, pedig én nő vagyok.
Annyit csesztettek miatta, hogy akkor odadobtam magam az első jöttmentnek, akinek kellettem, és mire mentem ezzel? Szar szex, undor, évekbe telt mire ki tudtam ebből vergődni.
29 éves koromban jött össze először kölcsönös vonzalomból.
Semmi értelme nem volt és nem is volt semmi jó előbb elkezdeni, max. annyi, hogy a nőgyógyásznál nem néztek többé UFO-nak.
5/14 Gáspár Keve Balázs válasza:
Ha azt nézed akk még előtted van az a 114éves aki ezzel rekorder.
6/14 Gáspár Keve Balázs válasza:
Ha jól emlékszem 2020as rekorder. Bajor, pap... Van hova fejlõdj.
7/14 A kérdező kommentje:
Na jo, azert azt szogezzuk le, hogy en 30 eves koromig sem akarok elni.
2021. aug. 11. 22:34
8/14 anonim válasza:
9/14 Gáspár Keve Balázs válasza:
Akkor hogy jön ki neked a 65?¿ Elföldelve nem számít az idő.
10/14 A kérdező kommentje:
9
Ha szerencses vagyok csak akkor 65
2021. aug. 11. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!