Rúdugrás közben hova kell ugraniuk a rudaknak?
A sarkiboltba például?
Előre is kösz. :)
Minden érdekel ezzel a sportággal kapcsolatban; minden mehanika, satöbbi. :):)
(Elnézést kérek mindenkitől.)
Amúgy ilyen rugósaz. Így ilyen hipp, hopp. :):). :)
Szívesen válaszolnék, mert a kérdés érdekes, de nem értek hozzá.
Engem inkább a gerelyvetés érdekel, de sajnos azzal sincs szerencsém.
A mult nyáron is elvetettem néhány gerelyt, de a leggondosabb locsolás és kapálás ellenére nem hozott sem új hajtásokat, sem virágot.
El vagyok keseredve........
Én meg politikusként, egy új párt alakításakor a migráció támogatását vetettem el, mert okultam az ellenzéki pártok rossz példáján és képzeljétek több Sea Watch hajócska kelt ki belőle, de jelenleg még csak apró mentőcsónakok formájában, bár némelyik már kezd az Ocean Vikingre is hajazni.
Remélem kerítésvágók is fognak kikelni, hogy segíthessem a fekete Afrika tehermentesítését, ahol
Párduc, oroszlán, gorilla, makákó
Bambusznád, majomkenyérfa, kókuszdió
Szavannák, fekete nők
ó ó Afrika
A lányokat majd a bozótba csábítom
Egy négercsókért mindenem odaadom
Utólag úgyis az egészet letagadom
Ha kérditek idehaza: Na milyen volt Afrika?
Aha-ha
"Mé', távolugrásnál hova kell ugrania a távolnak?"
Franciaországig, vagy a Grand kanyonig. :):) Attól függ, hogy ezt a Holdon rendezik, vagy a Marson. :):) Tehát, hogy melyik célpontról indulnak az indulók; a versenyzők. :):) :) :):) Hogy honnan rajtolnak, :):)
Az se rossz. :)
Amúgy gondolkoztam ezen a távol ugró gödrön. :) Vajon milyen nagyot tudhat egy gödör ugrani. :):):) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!