Osváth Zsolt mikor fogja elhívni a műsorába Elisabeth Moss-t?
Figyelt kérdés
A ZSHOW Time már mindenkivel készített kanapés beszélgetős videót, csak Elisabeth Moss-al nem. Mikor fog erre sor kerülni, hogy őt is láthatjuk a műsorban?#Szegény Zsuzsi, a táborozáskor #LMBTQ #művésznő #A szolgálólány meséje #Osváth Zsolt #Elisabeth Moss
2021. júl. 21. 23:01
1/2 anonim válasza:
2021. november 22-én , 18:05 kor , így már ok?
2/2 anonim válasza:
De amúgy ő nem magyar, szóval külföldieket pl szerintem nehezebb lehet elhívni, amúgy vannak még érdekes magyar emberek, akikkel könnyen, gördülékenyen lehet magyarul beszélni, és érdekesek. :):) Meg amúgy pl nemtom, hogy el tudná-e utaztatni kilómétereket a Zsolti, hogy beüljön az ő műsorába; ez egy ilyen kisebb műsor. Meg amúgy lehet, hogy Zsolti alapvetően magyar sztárokban gondolkodik. Szóval nem tudom, pl egy külföldi, ha eszébe jutna is pont őt, vagy bárki mást külföldről elhívni, akkor ő mennyi gázsiért utazna ide, ha utazna, mert lehet , hogy igen, meg akár lehet,hogy ingyen is, de lehet,hogy ő pont alapból nem jutott eszébe; nem tudom, hogy ismeri-e pl filmjeit, vagy valahonnan, és nem tudom, hogyha pl magyar lenne, vagy a Zsolti lenne külföldi, akkor meghívná-e; tehát lehet, hogy már eleve azért nem jut eszébe meghívni, mert külföldi, és ő meg elérhetőbb emberekben gondolkodik, de lehet, hogy ha ez nem lenne akadály, lenne más előtte a sorban, akit hívna előbb; vagy pedig lehet, hogy már hívta is, de egyelőre még nem jelzett neki vissza, vagy pl "messze van"-nak, messzinek találja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!