Tinuska97 kérdése:
Elisabeth című musicalben mikor van a, , hogyha kell egy tánc" című dal?
Figyelt kérdés
Végig néztem mind a két felvonást,de nem láttam benne. Kicsit csalódtam,de az egész történet végül kárpótol. Lehetséges hogy utólag írták hozzá a dalt? Vagy miért nem volt benne? Ha valaki meg találja azt a részt vagy tud valamit róla akkor légyszíves válaszoljon#Elisabeth #hogyha kell egy tánc
2013. júl. 25. 20:26
1/2 anonim válasza:
Tényleg nincs benne a darabban, mert a magyar bemutató után írta utólag a szerző.
2/2 Törpicur Łove válasza:
Miután később írták bele azért nincs benne az internetre feltett videókban. Én tavaly december 19.-én voltam a Színházba és tt sem volt benne a dal. Mondjuk az volt a 150. előadás ezért Szili és Kata a darabon kívül elénekelte, de hangsúlyozom a darabban nem volt benne... sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!