Nincs kedve valakinek egy k-pop tánc csapathoz? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Olyan embereket keresek akik szeretnek táncolni ès szeretik a k-pop-ot.
K-pop bandák zenèinek táncát tanulnánk meg vagy akar saját koreot is csinálhatnànk rà.
Leginkább budapest vagy annak környèkèröl várok embereket.
Bàrmi kèrdèsetek van írjatok nekem!
2013. júl. 22. 19:03
1/4 anonim válasza:
Szia! Hány éves vagy? És hány évesekre gondoltál? Lány/fiú/vegyes banda? Te tanítanál vagy valaki más, vagy csak úgy spontán tanulnánk ?
3/4 A kérdező kommentje:
Szia!
17éves vagyok és arra gondoltam 15 év felett bárki jöhet.
Vegyesen,lányok,fiúk bárki aki szeretne.Hát én arra gondoltam,hogy kiválasztanánk közösen egy táncot,azt mindenki megtanulná otthon amennyire tudja.Aztán össze egyeztetnék,elpróbálnánk és ha valakinek nagyon nem megy segítünk neki.De ha valakinek úgy könnyebb akár én is megtudom tanítani.
Te hány éves? Érdekel a dolgok? :)
2013. júl. 22. 20:32
4/4 A kérdező kommentje:
Ha tényleg komolyan érdekel a dolog kérlek írjatok privátban .
2013. júl. 22. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!