Hogy lehet?
Figyelt kérdés
hogy lehet kérdést feltenni gyakori kérdésekre?2021. júl. 15. 14:36
1/6 anonim válasza:
Bocsi hogy itt kérdezem, de nem tudja valaki hogy hogy lehet ezen az oldalon választ írni? 😟 napok óta szenvedek ezzel
2/6 anonim válasza:
Nem unjátok még? Szánalmas az asztaldenemszékkel együtt.
3/6 anonim válasza:
Én már bannolnám ezeket a kérdezőket. Ha nem lett elsütve már ezerszer, akkor egyszer sem. Elsőre sem vicces.
4/6 anonim válasza:
Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet elovasni a kérdéseket? Nem mintha érdekelne, csak kérdezem.
5/6 anonim válasza:
Én is segítséget kérnék! A napokban hallottam a Gyakori kérdések nevű oldalról és érdekelne. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok eljutni erre az oldalra? Próbáltam már jegyzettömbbe és Word dokumentumba is beírni azt hogy Gyakori kérdések de egyszerűen nem juttatnak el az oldalra.
Nálam van a hiba?
6/6 anonim válasza:
#5 Szerintem nálad van a hiba😧
Én elsőre a kenyérpirítóban próbálnám
Majd írj vissza, hogy mi lett :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!