Hova tettem el a telefontőltőm?
Nem találom sehol, egész házat felturtam, baratnom ha hazajön biztos mérges lesz :/ Tegnap este töltöttem, úgy emlékszem, Az ágy melletti Komódomba tettem, de itt csak a sörnyitó, óvszer, napszemüveg, meg dugipálinka van. (Nem is kell több egy férfinak mi?!) Ja vagyis dehogynem, a telefon töltőm kéne, baratnőm toltoje itthon van de neki gyenge, semmirevaló Huawei-e van! Nekem iphone, mint minden normàlis embernek. Az a baj, hogy 10%-on vagyok :/
Hol keressem?! Ötleteket kérek.
Köszi.
Valakinek valami Normális ötlete is van?
Kedves 10-es, az egyetlen normális válasz a tiéd, köszönöm szépen! Lehet a barátnőm tette el :D
Többiek! Nem gondoltam, hogy ilyen erzekeny lelketek van, hogy ezen meg kell sértődni, hogy iphone-ok jobbak szerintem. :D Volt androidom és Nokia Lumiam is, folyton befagyott :D
8! A te szekrényedbe is az van, amit Te akarsz. Nem gondolom menőnek ettől magam. Nem értem a válaszod.
Igen, feltettem egy kérdést, de lehetne normálisan valaszolni rá! A kérdésre! Azthiszem érthetően tettem fel a kérdést!
1 hasznos válasz jött... hogy vártok tiszteletet, ha ti sem adjátok meg, gondolkozzatok már!
"Igen, feltettem egy kérdést, de lehetne normálisan valaszolni rá! A kérdésre! Azthiszem érthetően tettem fel a kérdést!"
A kérdés érthetőségével nincs probléma, inkább ezen a mondaton akadtunk fel sokan:
"baratnőm toltoje itthon van de neki gyenge, semmirevaló Huawei-e van! Nekem iphone, mint minden normàlis embernek."
Nem azzal van a gond, hogy neked jobban tetszik az iPhone, hanem hogy mindenki mást alsóbbrendűnek tekintesz egy bárki számára elérhető használati eszköz miatt.
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert van, aki egy ilyen mondat után hozzád se szólna "ha ilyen hülye, hogy telefontípus alapján dönti el ki a normális meg ki nem, akkor nem való a társaságomba" alapon. :)
Kérdésre válaszolva, tényleg elvihette a barátnőd magával, ha egy helyen tartjátok a töltőiteket.
Konnektorok körül nézd meg.
Ha van szabadon állatotok, akkor az általa gyakran látogatott helyeket is érdemes megnézni, bár akkor már lehet, hogy nem lesz használható állapotban a töltő... :D
aztán legközelebb akár rakhatsz rá egy airtaget is, és sosem lesz ilyen probléma!
Kedves (és kevésbé kedves) Válaszolók!
Szeretnék elnézést kérni, senkit nem szerettem volna megbántani a “minden normális ember Iphone-t vesz” kifejezésemmel. Nem ítélkezem ez alapján. Remélem senki nem vette magára, bár szerintem túl érzékeny a lelketek, és hihetetlen, hogy Én kérek elnézést, (Én!!!!!!) miközben vannak emberek, akik nem képesek a kérdésemre válaszolni, segítség helyett jelentgetnek, offolnak, trollkodnak. :D hát B+! :D :D
Na Kedves 13! Ugye, hogy megy ez normálisan is, köszönöm szépen a hasznos válaszod! Igen van kutyánk :D és lehet teszek rá airtaget, köszönöm szépen :D mármint a toltore :D
"és lehet teszek rá airtaget, köszönöm szépen :D mármint a toltore :D"
a kutyára se árthat 😂
15! Tényleg jól jönne a kutyára is, most hogy mondod, lehet két airtagot veszek :D
16 Haha :D
Na nincs barátnőmnél sem, ketten is kerestük, Nem találtuk meg :D
Nincs a kanapé mögött sem, gyorsan benéztem, de azért köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!