Hova tettem el a telefontőltőm?
Nem találom sehol, egész házat felturtam, baratnom ha hazajön biztos mérges lesz :/ Tegnap este töltöttem, úgy emlékszem, Az ágy melletti Komódomba tettem, de itt csak a sörnyitó, óvszer, napszemüveg, meg dugipálinka van. (Nem is kell több egy férfinak mi?!) Ja vagyis dehogynem, a telefon töltőm kéne, baratnőm toltoje itthon van de neki gyenge, semmirevaló Huawei-e van! Nekem iphone, mint minden normàlis embernek. Az a baj, hogy 10%-on vagyok :/
Hol keressem?! Ötleteket kérek.
Köszi.
Nem tudom eldönteni, hogy ez most trollkérdés, vagy csak hülye vagy.
De azért a kérdés jelentve.
Senki nem kért, hogy válaszolj!
Természetesen komoly a kérdés!
"Senki nem kért, hogy válaszolj!"
És?
" Nekem iphone, mint minden normàlis embernek."
Hmmm.... Na ha komoly kérdés, inkább nem mondom meg hova dugd be az Iphon-od.
(:
Bocsi!
Most ittam rá hideg vizet.
Na már nem a szavak kiejtése zavar, hanem elveszett a töltő?😂 ultra komoly kérdés! Remélem az iphonenak emlegetett kis nokia lumia 626-od felrobban a francba.
Ja és nagyon menő vagy, hogy óvszer meg rejtett pia van a szekrényedben. (Mintha mádnak nem lehetne?😂) a véleményem pedig az, hogy amilyen stílusban ezt írtad férfi sose lesz belőled maximum egy alkesz, érzékeny kisfiú maradsz😘
Nekem is iPhone van, de ilyet nem mondanék, hogy mint minden normális embernek...
Mindenkinek olyan telefonja van amilyet akar, vagy amire telik.
Csupán egy eszköz. Semmi több.
#4 vagyok.
Mellesleg fogalmam sincs hova tetted. Nézz be mindenhová. Lehet épp a barátnőd tette el valahova, vagy vitte magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!