Hány tojást rak a denevér?
Figyelt kérdés
Lehet kalitkában tartani?2021. júl. 12. 17:03
21/35 anonim válasza:
:') Denevér nem rak tojást. Ahogy írták már az egyes, hogy a denevér emlős állat. Hány éves vagy?
22/35 anonim válasza:
20-as neee, a delfin is emlős állat. Aki azt írta, hogy a denevér ikrát rak az nyissa már ki a biológia könyvét gyerekek.
A delfin is eleven szülő, és méhlepényes alosztályág, ugyanúgy a denevér is.
23/35 anonim válasza:
pont h a túlzás miatt írta a delfinikrát:D
most meg már a denevér rakja az ikrát kész:D
24/35 anonim válasza:
20 vagyok. Erre akartam utalni. A delfin 0 ikrát rak le. Elosztod tízzel, akkor pint annyi mint a denevértojás. :)
25/35 anonim válasza:
24 fárasztóak vagytok, így kialvatlanul meg pláne. :')
21-es, 22-es vagyok.
26/35 anonim válasza:
A műveletlenségről jut az eszembe...
Edit valószínűleg csak trollkodja a kérdést, de szerintem te tényleg n tudtad hogy vannak olyan emlősök amik tojasokat raknak.
27/35 anonim válasza:
Ha hím akkor 2 tojása van, de viszi magával és nem rakja le.
28/35 anonim válasza:
Észre vettétek már, hogy Edit kérdéseit sosem törlik? Több ilyen jellegű kérdésénél írtam, hogy troll, de az én válaszom lett törölve... Pedig mindig marhaságokat kérdez, direkt.
29/35 anonim válasza:
28. Én is jelentettem már...
Ha meg nem troll, akkor súlyos elmebeteg...
30/35 anonim válasza:
És nem törlik a kérdést... :'D Pedig jelentve lett baszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!