Más is mindig megnézi nagy dolog után a WC-ben a "produktumot"?
Figyelt kérdés
...és hasonlítgatja méreteit.2021. júl. 5. 13:11
1/8 anonim válasza:
Nem tudom megnézni, mert belepottyan a vízbe 🤷♂️💩
2/8 anonim válasza:
Csak a tálcás kialakítású WC-ben, persze ott sem mindig, valamikor lecsúszik onnan is.
Ilyenkor mindig bosszús vagyok.
3/8 Wadmalac válasza:
Milyen vécétek van, amit háttal állva is le lehet húzni?
:D
Az ember akaratlanul is rálát a bűntettére, hacsak az nem bújik víz vagy papír alatt.
4/8 anonim válasza:
Nem. Úgy vagyok a dolgokkal, hogy amit magam mögött hagytam, az elmúlt. Sosem nézek vissza. Vannak dolgok, amiket jobb nem firtatni.
5/8 anonim válasza:
Még meg is kóstolom, és az ízeket is hasonlítgatom.
6/8 anonim válasza:
Igen. De furcsa...az enyémben giliszták vannak benne.
7/8 anonim válasza:
Youtubon vagy egy prankster csávó - BigDawsTV - egyszer odament egy csajhoz, és magabiztosan mondja, hogy leraktam egy 5kgs szart az előbb, a csaj mellete elkezdett röhögni, a csaj melletti srác meg mondja, hogy "kopj le öreg"
Ő meg csak tovább mondogatja, hogy "leraktam egy 5kgs szar darabot" magabiztosan..
Tanulság: Minél nagyobbat szarsz annál jobban bejössz a nőknek. Plusz infó: A lányok nem kakilnak, ha valaki nem tudná
8/8 anonim válasza:
Igen. Wc-re csak vonalzóval megyek. És excel táblázatot vezetek a méretről. És a súlyról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!