Valaki segítség paranormális dolog történt velem most mit csináljak??
Mielőtt elolvasnád a kérdést kérlek értsd meg hogy nem vicc és szeretnék segítséget vagy nem tudom mit!
9 órakkor itt feküdtem az ágyban és olvastam a GYK-t. Az ágyam a falnál van. Tölteni akartam a telefonom és ez csak akkor lehetséges a szobámban ha kihúzom az ágyat, mert ott van a töltő. Minden rendben volt, kintebb húztam az ágyat és így töltöttem ( tehát volt egy lyuk a fal és az ágyam között.) Majd fésültem a hajam úgy hogy a fejem a fal felé nézett, gyakorlatilag a lyuk az ágy és a fal között ott volt előttem. Hirtelen leejtettem a fésüm a “lyukba”, amivel nincs is baj hisz 30 centire van mélyen, teljesen belátható és akármikor ejtettem be valamit nem volt nehéz kiszedni, nincs ott sötét se semmi, kb olyan mintha a földre ejteném le. Na igen viszont most miután leejtettem megpróbáltam felvenni de nem sikerült mert nem láttam. 1-2 perc múlva beszartãm, hisz realizáltam a helyzetet. 1 órája kutatom a szobát de nincs meg a fésű. Az ágyam alatt nincs semmi szóval ott kéne lenni de hiába húztam ki az ágyat még messzebb nincs sehol. Literally nincs sehol! Megnéztem mindenhol, mindenhova benéztem még oda is ahova fizikailag lehetetlen lett volna ejteni és nincs meg... ez mi? Ez az első paranormális dolog ami velem történt
Koppant a fésű? Az ágyat szétszedted? Lehet a matrac és az ágy között rekedt. Mondtad valakinek abban az egy órában? Járt valaki a szobádban amíg kutakodtál utána?
Szerintem amúgy valaki ellopta, amíg kerested. Orbán szelleme elég reálisan hangzik.
Xddd
5-ös már volt hogy nem találtam és ott volt de most nem
7-es mondtam hogy mindent megnéztem, arra gondoltam egyből
8-as senki nincs itthon csak én meg egy Orbán szellem
Ágy alatt?
Huzd el teljesen,vagy tudod mit?
Küldj egy fotót az ágyrol mert nem nagyon tudom elképzelni milyen es hátha tudnu fogom..
Nem rosszból,de tênyleg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!