Mi a véleményetek erről a viccről? Nekem nagyon tetszik xD
Székely ember megy haza, s látja, hogy a tehene meg van dögölve. Erre így szól: Jaj, Istenem miért vetted el tőlem ezt a tehenet, annyi tejet adott.
Felakasztja magát.
Hazajön az asszony, hát meglátja a döglött tehenet, a férjét felakasztva. Késbedől.
Hazajön a legidősebb székelyfiú. Látja a döglött tehenet, halott apját, anyját.
Nekikndul a Dunának, arra jön egy sellő, aki így szól:
Hé te székelygyerek, visszahozok mindenkit, ha kielégítesz tízszer.
Kezdi, egy kettő három négy öt, nem bírja tovább, megfullad.
Hazajön a középső gyerek, ő is látja a döglött tehenet, halott szüleit. Ő is a Dunának indul. Őt is megszólítja a selő:
Hé te székelyfiú, ha kielégítesz tízszer, akkor visszahozok mindenkit. Kezdi egy kettő három négy öt hat hét nyolc nem bírja tovább, ő is megfullad.
Jön a legfiatalabb gyerek, ő is látja a halott szüleit, megindul a Dunának. Őt is megszólítja a sellő:
Hé te fiú, ha tízszer kielégítesz, akkor visszahozok mindenkit. Kezdi, egy kettő három négy öt hat hét nyolc kilenc tíz tizenegy... csak te nehogy te is megdögölj, mint a tehén.

Szóval a sellőt kell kielégíteni? Na mégis, hogyan?
Mondjuk a tehenet azt vágom, félre kell a farkát húzni, aztán zumek, csak akkor van gáz, ha elkezd fosni örömében, de a sellők szerintem max ikráznak, de mondjuk valahogy a Bodrit is be kellene venni, az nekem egy kicsit hiányzik belőle.

Szóval a sellőt kell kielégíteni? Na mégis, hogyan?
"Mondjuk a tehenet azt vágom, félre kell a farkát húzni, aztán zumek, csak akkor van gáz, ha elkezd fosni örömében, de a sellők szerintem max ikráznak, de mondjuk valahogy a Bodrit is be kellene venni, az nekem egy kicsit hiányzik belőle."
Ez egy vicc.

A francba, tényleg, ez egy vicc, észre sem vettem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!