Na pont volt alkalmam egy jót röhincsélni. Kolléga odajött, hogy kapott egy 3D modellt ajánlatkéréshez és nem tudja semmivel megnyitni, pedig biztos, hogy jó a fájl, mert már prototípusnak 3D nyomtatták.
Megkérdeztem, nem STL?
Erre azt mondja, nem én, miért? És elkezdte nézegetni meg porolgatni a nadrágját.
:D
2021. jún. 10. 13:12
24/30 Dr.med.habil. Genya válasza:
Mondom. :D
2021. jún. 10. 13:12
25/30 anonim válasza:
Nem is tudom, de leginkabb a nokon nevetek (ferfi vagyok) :)
2021. jún. 10. 16:31
26/30 anonim válasza:
Szerintem nem. Csak sokszor pl ha egy nő hasonlóakat tol mint a standuposok azt nem szeretik, mert egy nő hogy nez már ki ha poenkodik, foleg szex vagy pasizas temaval kapcsolatban is. Vagy egy pasinak " jól áll" ha teszi a hulyet es poenkodik a nőktől nem mindig veszik jó néven.
2021. jún. 10. 18:34
27/30 anonim válasza:
A humorérzékük biztosan nem. Az aktív humorizálásban talán járatlanabbak, ugyanis nem ezzel az eszközzel varázsolják el a férfiakat, hanem például enmaguk kidekorálásával.
2021. jún. 10. 21:06
28/30 Senior Séf válasza:
Az aktív humorizálásban valóban gyengébbek a hölgyek. De két csitri fél napokat át tud vihorászni, anélkül, hogy közben bármi vicces elhangzana.
2021. jún. 11. 15:02
29/30 Wadmalac válasza:
Számomra egy nő akkor igazán vonzó és nem csak esztétikus vitrinbaba, ha van intelligenciája és humora.
Ez teszi értékelhető beszélgetőpartnerré, értelmi-lelki társsá és ez a kölcsönös tisztelet alapja.
Amint ez hiányzik, a külső első túl jó benyomása gyorsan halványul.
2021. jún. 11. 15:14
30/30 anonim válasza:
Talán lassabb az észjárásunk, nem kapcsolunk olyan gyorsan, ezért nem jön azonnal a vicces válasz. Ha írókra gondolok, szeretem pl Fehér Klára humorát, de ott sem igazán sikerūlt lekõrõzni Karinthy-t
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!