Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A nőknek tényleg rosszabb a...

A nőknek tényleg rosszabb a humorérzékük mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 11:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem hinném. Inkább talán más, ezért nem értik néha a "férfi humort".
2021. jún. 10. 11:27
 2/30 anonim ***** válasza:
42%

Lehet, hogy off, de az itteni humor kategóriában kiírt kérdések többségében semmi, de semmi humort nem lehet felfedezni.

És bem hiszem, hogy "férfi humorról" lenne szó ezek esetében.

Másrészt a nök többsége nem találja humorosnak,ha valaki nagyokat böfög...

2021. jún. 10. 11:42
 3/30 anonim ***** válasza:
84%

Az a tapasztalatom, hogy igen.

Volt viszont egy hölgyismerősöm, az állandóan nevetett és mindig valami huncutságon törte a fejét. Szinte mindig sziporkázott, de sosem bántott meg senkit, a szeme sarkában már ott voltak a szarkalábak, a nevetőráncok, amit erősen igyekezett eltüntetni, pedig nagyon jól állt neki. Fiatal volt különben, úgy huszonöt, harminc között. Valójában nem volt különösebben szép, mondjuk éppen csúnya sem, ám amikor nevetett - és ez gyakran megesett vele - akkor hihetetlenül megszépült, vagy vonzóvá vált a számomra.

Talán csak ezért gondolom a többi nőről, hogy nem jeleskednek a humorban, mert hozzá hasonlítok mindenkit, de ő páratlan volt és utolérhetetlen, mindenki elhalványul mellette.

Aztán a város másik végére költöztem, így lassan teljesen megszakadt a kapcsolatom velük, meg sokáig külföldön éltem, pedig de jó lenne megint látni, találkozni vele!

2021. jún. 10. 11:48
 4/30 anonim ***** válasza:
80%

#2 Nem is az itteni erőltetett marhaságokra gondoltam, hanem amikor minél primitívebb valaki, annál "vicesebb". (?)

Ha ezeket nem érti egy nő, az nem feltétlenül a humorérzék hiánya, sőt...

2021. jún. 10. 11:48
 5/30 anonim ***** válasza:
32%
2. Ennek szerintem az az oka, hogy egy kérdés közel sem olyan vicces, ha előtte bejelentik, hogy "ez most humoros lesz". Más kategóriákban gyakran találni jó vicc kérdéseket (és válaszokat), de azokat meg vagy törlik, vagy átrakják ide (amivel el is veszik a vicc értékük).
2021. jún. 10. 12:00
 6/30 anonim ***** válasza:
45%

Ugye nem te írtad ki a fingós első randis kérdést is? :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__111903..

2021. jún. 10. 12:03
 7/30 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
83%

Nőként mondom, szerintem igen. Annyi nő nem érti a humort (kb. senkiét se), magától semmi vicceset nem is mond, és semmin nem tud egy jót nevetni, fapofák. Pláne még ha anyukák lesznek.

Ritka szerencsés vagyok, hogy a legjobb barátnőmnek nagyon jó humora van, pedig anyuka :D

2021. jún. 10. 12:06
 8/30 anonim ***** válasza:
88%
2021. jún. 10. 12:10
 9/30 Wadmalac ***** válasza:
85%

#7: A nickből ítélve nem csak a barátnő rendelkezik ilyen képességekkel. :D

Nem mondanám, hogy a nők humorérzéke gyengébb.

Mármint a passzív, tehát a poénértés. Az szerintem ugyanúgy megvan. Az tény, hogy nem mindig ugyanazt találják humorosnak, mint a férfiak.

De tényleg ritkább nőben az aktív humorérzék, a poénkodási kreativitás.

Éppen ezért nagyon üdítő érzés, ha ilyet tapasztalok.

Ma pont egy hölgy egy kommentje volt, amin felröhögtem, pedig azért a humor nagyját olyan Galla módra befelé élvezem, ahogy ő mondta, belül nevetek.

2021. jún. 10. 12:12
 10/30 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
81%

Wadmalac, persze, nem.

Nálam nagyon fontos egy párkapcsolatban, egy barátságban a humor, mert imádok nevetni, a sima vicces dolgokon át, a fekete humorig, mindenen.

Szerintem én is vicces vagyok, és több módon-már ha hihetek az uramnak :D

Alapvetően is utálom a fapofájú embereket, még cska azokat se, akik kb soha senkire rá se mosolyognak.

2021. jún. 10. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!