A nőknek tényleg rosszabb a humorérzékük mint a férfiaknak?
Lehet, hogy off, de az itteni humor kategóriában kiírt kérdések többségében semmi, de semmi humort nem lehet felfedezni.
És bem hiszem, hogy "férfi humorról" lenne szó ezek esetében.
Másrészt a nök többsége nem találja humorosnak,ha valaki nagyokat böfög...
Az a tapasztalatom, hogy igen.
Volt viszont egy hölgyismerősöm, az állandóan nevetett és mindig valami huncutságon törte a fejét. Szinte mindig sziporkázott, de sosem bántott meg senkit, a szeme sarkában már ott voltak a szarkalábak, a nevetőráncok, amit erősen igyekezett eltüntetni, pedig nagyon jól állt neki. Fiatal volt különben, úgy huszonöt, harminc között. Valójában nem volt különösebben szép, mondjuk éppen csúnya sem, ám amikor nevetett - és ez gyakran megesett vele - akkor hihetetlenül megszépült, vagy vonzóvá vált a számomra.
Talán csak ezért gondolom a többi nőről, hogy nem jeleskednek a humorban, mert hozzá hasonlítok mindenkit, de ő páratlan volt és utolérhetetlen, mindenki elhalványul mellette.
Aztán a város másik végére költöztem, így lassan teljesen megszakadt a kapcsolatom velük, meg sokáig külföldön éltem, pedig de jó lenne megint látni, találkozni vele!
#2 Nem is az itteni erőltetett marhaságokra gondoltam, hanem amikor minél primitívebb valaki, annál "vicesebb". (?)
Ha ezeket nem érti egy nő, az nem feltétlenül a humorérzék hiánya, sőt...
Ugye nem te írtad ki a fingós első randis kérdést is? :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__111903..
Nőként mondom, szerintem igen. Annyi nő nem érti a humort (kb. senkiét se), magától semmi vicceset nem is mond, és semmin nem tud egy jót nevetni, fapofák. Pláne még ha anyukák lesznek.
Ritka szerencsés vagyok, hogy a legjobb barátnőmnek nagyon jó humora van, pedig anyuka :D
#7: A nickből ítélve nem csak a barátnő rendelkezik ilyen képességekkel. :D
Nem mondanám, hogy a nők humorérzéke gyengébb.
Mármint a passzív, tehát a poénértés. Az szerintem ugyanúgy megvan. Az tény, hogy nem mindig ugyanazt találják humorosnak, mint a férfiak.
De tényleg ritkább nőben az aktív humorérzék, a poénkodási kreativitás.
Éppen ezért nagyon üdítő érzés, ha ilyet tapasztalok.
Ma pont egy hölgy egy kommentje volt, amin felröhögtem, pedig azért a humor nagyját olyan Galla módra befelé élvezem, ahogy ő mondta, belül nevetek.
Wadmalac, persze, nem.
Nálam nagyon fontos egy párkapcsolatban, egy barátságban a humor, mert imádok nevetni, a sima vicces dolgokon át, a fekete humorig, mindenen.
Szerintem én is vicces vagyok, és több módon-már ha hihetek az uramnak :D
Alapvetően is utálom a fapofájú embereket, még cska azokat se, akik kb soha senkire rá se mosolyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!