A farkasoknak miért van lábuk?
Figyelt kérdés
Ha nem lenne lábuk akkor több emberi láb lehetne vagy több ember? Mert szerintem ha a farkasoknak nem lenne lábuk akkor akár az embereknek több is lehetne. Esetleg lehetne három lábunk is? Mert én atlétikázok és a futáshoz kellene nekem 3 láb vagy esetleg 4 is.2021. jún. 2. 10:26
11/15 anonim válasza:
Valóban igaza van a kérdezőnek, mert a négerek már most is három lábbal rendelkeznek, azért olyan jók az atlétikában, de szerintem untig elég lenne, ha a százlábúnak csak minden tizedik lábát hagynánk meg, úgy is lenne neki egy csomó, hogy ne húzza a hasát a földön és a pókokat is lehetne redukálni lábi szinten, akkor a zoknimosással is kevesebb gondjuk lenne.
A verebek meg úgyis csak szökdécselnek, arra egy láb is megfelel tökéletesen, tisztára luxus nekik a kettő.
Ezzel szemben én a sajtos, tejfölös lángosnak adnék lábat, hogy magától is fel tudjon sétálni a reggelihez, ne kelljen mindig lemenni érte.
12/15 anonim válasza:
Mit szívtál?
Jó cucc lehet.
ÉN IS KÉREK!!!
13/15 anonim válasza:
Mert így tud ezzel úszni, repülni; sötr nyitni.
14/15 Barbie0022 válasza:
Ha a farkasoknak van lába, akkor a lábasoknak miért nincs farka?
15/15 anonim válasza:
Használd a kezed is a futáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!