Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A farkasoknak miért van lábuk?

A farkasoknak miért van lábuk?

Figyelt kérdés
Ha nem lenne lábuk akkor több emberi láb lehetne vagy több ember? Mert szerintem ha a farkasoknak nem lenne lábuk akkor akár az embereknek több is lehetne. Esetleg lehetne három lábunk is? Mert én atlétikázok és a futáshoz kellene nekem 3 láb vagy esetleg 4 is.

#állat #láb #farkas #Farkasláb #Emberláb
2021. jún. 2. 10:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Neked miért van kezed? Ha nem lenne kezed, nem írtnál ki ilyen hülyeségeket ide.
2021. jún. 2. 10:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Esze nincs, az biztos.
2021. jún. 2. 10:34
 3/15 anonim válasza:
100%
Szerintem ez csak egy troll :)
2021. jún. 2. 10:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Te meg miért szívsz 5 grammot amikor láthatóan fél grammtól is elmegy az eszed?
2021. jún. 2. 10:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A Humor kategóriába kellett volna írni, gondolom annak szántad. :)
2021. jún. 2. 10:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az Anatómia Intézetben vannak lábak formalinba áztatva. Szerintem ott tudsz kérni néhányat.
2021. jún. 2. 10:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Farkasoknak nagyon érzékeny a farkuk, és azért kell a láb, h ne a farkukon menjenek, mert akkor nem tudnának vadászni, és kihalnának. Meg mindent összeragacsoznának maguk körül, és hát az is milyen lennemár.
2021. jún. 2. 10:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert akkor vízben kéne élniük. De mivel nem halak, és nincs kopoltyújuk, így valószínűleg megfulladnanak a vízben.
2021. jún. 2. 10:57
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem igaza van a kérdezőnek, mert el sem tudom képzelni, hogy milyen kevés lábunk lenne, ha a lábgyár kapacitását mondjuk a kígyók is fogyasztanák. Ha még az angolnákat is vesszük, akkor örülhetnénk, ha egyetlen lábon ugrálhatnánk.

Ezzel szemben szerintem a nyulak lábait is mérsékelni kellene, hogy a lábatlan farkasok se haljanak éhen. Arra persze figyelmet kellene fordítani, hogy nehogy véletlenül a tyúkok lábai gyarapodjanak, vagy ne adj isten, a tojásé, mert sosem tudnánk akkor rántottát reggelizni, ha a tojások is rohangásznának, de ha valakinek ez túlzás, akkor legalább a gyíkok lábait le lehetne amortizálni, akkor kicsit több kígyó lenne, vagy beszoknának a tengerekbe, mint a bálna, aki láb nélkül is tutira jól elvan.

Még egy kozmetikai javaslatom lenne a farkasokkal, mert minek azoknak az a gyönyörű farok, sokkal tetszetősebb lenne az embereknek, bár akkor nem tudom, miképpen lehetne őket nevezni, mert a farkatlan az nem igazán tűnik nekem megfelelőnek, na de ugye jobb híján, meg ha már lábuk sincs, hát nem mindegy az nekik?

2021. jún. 2. 13:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kibicsaklott a szemem.
2021. jún. 2. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!