A farkasoknak miért van lábuk?
Szerintem igaza van a kérdezőnek, mert el sem tudom képzelni, hogy milyen kevés lábunk lenne, ha a lábgyár kapacitását mondjuk a kígyók is fogyasztanák. Ha még az angolnákat is vesszük, akkor örülhetnénk, ha egyetlen lábon ugrálhatnánk.
Ezzel szemben szerintem a nyulak lábait is mérsékelni kellene, hogy a lábatlan farkasok se haljanak éhen. Arra persze figyelmet kellene fordítani, hogy nehogy véletlenül a tyúkok lábai gyarapodjanak, vagy ne adj isten, a tojásé, mert sosem tudnánk akkor rántottát reggelizni, ha a tojások is rohangásznának, de ha valakinek ez túlzás, akkor legalább a gyíkok lábait le lehetne amortizálni, akkor kicsit több kígyó lenne, vagy beszoknának a tengerekbe, mint a bálna, aki láb nélkül is tutira jól elvan.
Még egy kozmetikai javaslatom lenne a farkasokkal, mert minek azoknak az a gyönyörű farok, sokkal tetszetősebb lenne az embereknek, bár akkor nem tudom, miképpen lehetne őket nevezni, mert a farkatlan az nem igazán tűnik nekem megfelelőnek, na de ugye jobb híján, meg ha már lábuk sincs, hát nem mindegy az nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!