Volt1xkérdés kérdése:
Rámersz kattintani a linkre? Megéri hidd el :D
2010. aug. 24. 20:35
1/24 anonim válasza:
jajjdeariiiiiiii:D mopsziii:D ilyen kutyát akarok:D
2/24 A kérdező kommentje:
megkaptad nekedadom :D
2010. aug. 24. 20:44
3/24 anonim válasza:
Basszus, de betenném háttérképnek :D
4/24 anonim válasza:
hát az én ablakomat is így összenyalná....az lenne az utolsó nyalása :P
6/24 anonim válasza:
Júj de cukííí, szúrnám a fosóját! :) de arííí
7/24 anonim válasza:
Istenem de édes :D Mivel kenték be az üveget h így nyalja? :D Vagy csak simán zizi a kutyus? :D
8/24 anonim válasza:
Akik letöltenék:
Nyissátok meg a linket, töröljétek ki a /screenclean.swf-et, kattintsatok a "Pug Cleans the Screen"-re, töltsétek le. Automatikusan kirakja képernyőkímélőnek.
9/24 anonim válasza:
Rákattintottam, és ez undorító. Mit lehet azon élvezni, hogy egy kutya (bármilyen kutya, akkor is, ha szerintetek ez cuki) összenyálazza a képernyőt? Persze ha igazából csinálná, rásóznátok az újsággal... nem értem ezt a logikát.
10/24 Ikszdé xD válasza:
Jajjj de ariii *.*
Amugy az előzzőnek: én nagyon szeretem az állatokat, vagyis nem bántanám egyik ilyen esetben. És nem undorító!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!