Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hol vásárolhatnék magyarország...

Hol vásárolhatnék magyarországi rojtos bölényt?

Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Húsboltban
2021. máj. 29. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Rojtfalván
2021. máj. 30. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A bölénylányokat kérdezd
2021. máj. 31. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Magas rojtok között hol a tenger rojtos mindenfelé, ott úszkálnak benne a bölények; hatalmas korállok között csigaházakban lakunk, és mindig rojtosok vagyunk. :):):)
2021. jún. 4. 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon újabban hatóságilag tilos a bölények rojtozása, legfőképpen azért, mert már csak nyomokban található bölény hazánkban, például amibe egy hete léptem a parkban, az egy ritka bölény nyoma lehetett feltehetően, mivel olyan bazi nagy és olyan szörnyen büdös volt, hogy más aligha lehetett. Na annak a bölénynek a gazdája megérdemelné, hogy kirojtozzák a fülét, pláne azok, akik a bölényeiket az utcán engedik piszkítani és nem takarítják fel utána a bölényszart, hatalmas bosszúságot okozva így a többségi társadalomnak és komoly kárt a mezőgazdaságnak, mivel az így a természetes eredetű trágyákból egyre nagyobb hiányt szenved, különösen, hogy szegény rojtos bölény is kihalólistára került, akárcsak a sivatagi oroszlán.

Azt pedig köztudottan úgy a legkönnyebb fogni, hogy átszitálja az ember a homokot, ami marad, az az oroszlán, ezért én javasolok ennek analógiájára egy bölényfogási módszert, ha sokáig fésülgetjük a rojtokat, akkor előbb, utóbb a bölényt is kifésülhetjük belőle és még ráadásul virágboltot is nyithatunk, mivel a türelem rózsát terem.

2021. jún. 5. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Madagaszkáron. Itt már kihaltak, ott meg lehet riszálni Julian királlyal, meg rázni a rojtokat és amúgy is csak pingvint legelnek
2021. jún. 9. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző, azt hittem; hogy Magyarországon belül Madagaszkáron. :)
2021. jún. 9. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 szerintem a Margitszigettel kevered, ott nincs pingvin és csak futócsajok riszálnak
2021. jún. 9. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Ott nincs pingvin? O_O Most egy világ omlott össze bennem. Sőt, négy.

4444!!!4444!!!55644556!!%%/56678562772

2021. jún. 9. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:

#4 Szeretlek! Van pénzed elvinni engem moziba? Szívesen randiznék veled. :)

A kor és a nem, nem számít! A lényeg hogy kitört a fogam. De semmi gond most új rímeket költök a klotyón szabadidőmben. :) Szívesen megosztanám veled :) Esetleg volna kedved együtt kotlani a wc -n?

Mármint no offense content srácok csak a páromat keresem. Ez egy jelkód!

2021. júl. 30. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!