Szomoru vagyok, felviditanatok?
Figyelt kérdés
:( 18/L2010. aug. 24. 16:55
11/20 anonim válasza:
Nézz meg egy vígjátékot :D:) most én is elégé szomorú vagyok mert most az előbb vágta el apám a kezét és rohantak az ügyeletre :S
12/20 anonim válasza:
Előző vagyok, mondok filmneveket :)
-Nem férek a bőrödbe
-Másnaposok
-Tökös csaj
-Dumb és Dumbler
-Norbit
Jah és ***** ezen az oldalon tudsz nézni filmeket csak regisztrálni kell és letölteni a DivX-t és ingyenes :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
13/20 anonim válasza:
17:11 vagyok. Na például Kegyenc fegyenc, Igenember, Vissza a suliba, Pomponsrácok, Felvéve, Két kóper. Ennyi közül csak tudsz választani.. :P Ha meg nem akkor nézz fel moovie.hu-ra, kategória szerint ott van sok vígjáték és onnan válassz. :P Amúgy szerintem ha animációs film kell pl akkor ne a Shrek 4-et nézd, mert azon én sírtam :$ :P Szóval az nem a hangulatodhoz kell. :) Remélem felvidulsz majd csajszi egy jó kis filmtől :)
15/20 A kérdező kommentje:
jahj nagyon edesek vagytok
jo tudni h meg ilyen segito kesz emberek is vannak:)
koszi mindent:*
>:D<
2010. aug. 24. 18:03
16/20 anonim válasza:
belinketétek Ákost? O.o
Amúgy jó még az Eurotúra, én sokat röhögtem rajta, pedig nem szoktam :P
17/20 anonim válasza:
Nézd meg a halálos temetés című filmet én bexartam rajtaXD
19/20 anonim válasza:
A haláli temetés tényleg nagyon állat film
20/20 anonim válasza:
Pesten hanyadik kerületben laksz?:D
Csak mert én is Pesti vagyok..:)
13/L
(Nem azért kérdezem, hogy elvigyelek valahova, hanem csak érdekel...>.<":D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!