Lenyeltem a macskámat, most mi lesz?
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 13:01
2/11 anonim válasza:
Ami be ment egyik oldalon, az ki fog jonni a tuloldalon egyszer...
4/11 anonim válasza:
Ezt a mohoságod benézted.Megetted a macskád,nesze neked,megmondom mi lesz de szerintem már van.Nyávogni fogsz,de ez még nem minden.A farkadat csóválgatod,mindenkihez dörzsölödsz,egerészel,tejért majd el epedsz és ha nem kandur vagy akkor majd a kandurok fognak egzacirozni szexuális vágyaikkal.A kutyák megkergetnek,ha elkapnak akkor már mindegy neked,hullani fog a szőrőd és amig el nem felejtem,időnként szőr csomokat fogsz öklendezni mert ugye a macska maga nyalja tisztára magát.ne örülj,ott a farkad alatt is.Viszont a tériszonyod megszűnik mert a háztetökön és egyéb magas helyeken fogsz majd nyavikolni.Kellett neked macsekot nyelni,nem lennék a helyedbe.
5/11 anonim válasza:
Tedd a segged az egerlyukhoz :)))
6/11 anonim válasza:
veszett leszel + bolhás + a kertbe fogsz kakálni.
7/11 anonim válasza:
Nem volt elég macskanyelvet enni, te telhetetlen?
9/11 anonim válasza:
Nyávogni fogsz, ha éhes vagy, és dorombolni, ha simogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!