Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tegnap lenyeltem egy egész...

Tegnap lenyeltem egy egész jégkockát, de idáig nem jött ki, pedig ricinus olajat is ittam, de az se hajtotta ki, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Most akkor nyelj le valami meleget, radiátort, hajszárítót, gáztűzhelyet, ilyesmit.
2020. ápr. 12. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Lehet elakadt félúton. Mindenesetre a székleted rendszeres túrd meg, hátha kijön.
2020. ápr. 12. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem aludj a fagyasztóládában, és utána ellenőrizd reggel, hogy van-e az állapotodban változás.
2020. ápr. 12. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
92%

Mi vagy te, origami ?

Szerintem rájött, hogy nem akar a gyomrodban lenni, és fölszívódott. Képzeld el, ha megszülted volna; azt' még a tudomány semmit nem tud a jégkockák neveléséről. Meg annak akkor mondjuk jégsapkát kell a fejére húzni télen? Meg egyébként is, érted, há' HOL A FEJE ??

2020. ápr. 12. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!