Ha nem béla királyt vakitják meg, hanem ond vezért, akkor ő lett volna az első vakond?
Akkor meg a história rejtélye, miért nem vakbélának hívják a vakondot, mikor az Ond meg nem is vak, na ezért nem hiszek én a történelemnek, szerintem nem is a Kolumbusz fedezte fel Amerikát, hanem mondjuk a Vízibusz és szerintem a Mária Terézia sem volt szűz, mert 16 gyerekkel ez nehezen menne, maximum egyet tudok elképzelni ebben az esetben.
Mondjuk akkor sem járt volna jobban a vakond, ha a fülébe öntöttek volna forró ólmot, mert az maximum a fülemülének lenne tragikus, mert most mégis, hogy nézne az ki, ha süketmülének hívnák?
És ha nem Vak Bélát, hanem a vakbelét vették ki Ond vezérnek?
További gond hogy Magellán hajozta körbe elösször a földet, miközben meghalt mielött körbeért volna. A hulláját meg vizbe dobták. Vagy beakadt a hajóba s hazavonszolta?
Ha nem akkor ugye a másodkapitány hajozta elösször körbe a földet, hisz ő haza is ért.
Ha ez nem számit mert nem volt végig kapitány akkor még siralmasabb a helyzet. Ugyanis az ut elején vettek valami nigggert a piacon, akit onnan raboltak el, ahol Magellán meghalt. A nigggert hajóval vitték a rabszolgapiacra, onnan viszont Magellán az ellenkező irányba indult el, nem a niggger szigete felé, s mikor meghalt (Magellán) addigra körbeért vele vissza oda ahonnan hozták. Vagyis ez a niggger hajózta körbe elösször a földet, eleve teljes volt a kör és hamarabb zárult be mint a másodkapitányé.
Ha fakezű, fefejű, fafülű lett volna, akkor meg Botond lett volna.
Vagy Pinokkió.
Az Ond vezér is híres azért, gyakran emlegetjük, de szemét alak lehetett, csak nem engedné a trágárságszűrő, hogy leírjam a szót, elég az hozzá, hogy a spermiumhoz van köze, ha értitek a célzást, mint a Tell Vilmos, aki bánatosan mondta a Gesslernek, hogy - az almát akartam, de szöcske ment a szemembe -, amiből kitűnik, hogy bogaras emberek ne lövöldözzenek össze-vissza.
Az is egy baromság, hogy a Magellán szoros, mert sir Francis Drake, a királynő kalóza szerint olyan tág, hogy az egész flottával is lötyögne benne, tán még a királynő hátsójával is vetekszik, amit a lovaggá ütés ceremóniája után volt szerencséje felfedezni és ezért méltán vakmerő hajósnak és bátor felfedezőnek tarja az utókor, aki nem akad fenn holmi csekélységeken, ha vakmerő kalandokra indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!