A barátok köztben mi fog történni? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Zsolt lelövi Gézát?Vanda terhes?Miklós megöli Timikét?Szerintetek hogy lesz?:D:D2010. aug. 23. 17:03
11/22 anonim válasza:
De ha csak kitalálta, hogy terhes, akkor mit fog csinálni hónapok múlva? Akkor látszódnia kéne, hogy nagy a hasa! És akkor a Szabi tuti kibukik rá, és otthagyja!
12/22 anonim válasza:
Semmit,kitalál valamit,hogy meghalt a gyerek stb..vagy Szabi úgy meg...úgy szeretkezik vele hogy legyen gyerek és akkor lesz is:D
13/22 anonim válasza:
wááááááááááááááááá máma lesz a barik közt már alig várom :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
14/22 anonim válasza:
Barta nem tudja megölni gézát mert jön magdi néni és pörögforgórúgással kiüti a kezéből a pisztolyt de mivel ez chuck norrisé chuck megöli magdi nénit, a vanda nem terhes de hogy a szabi bevegye bérel egy indiai kisfiút hogy elhiggye majd amikor minden rendben kidobja a 3. emeletről. A miklós nem öli meg timikét hanem elviszi egy űrhajóra amivel kimennek a marsra alienekre vadászni de nem találnak semmit így visszajönnek a földre és timike idegbeteg lesz egyfolytában egy pikachu bábuval játszik majd :D EZ 100% HOGY ÍGY FOG TÖRTÉNNI!!!
15/22 anonim válasza:
Szerintem, megjelenik Magdi néni szelleme és azt mondja Zsoltnak: Csak a holttestemen áát!!
18/22 anonim válasza:
Géza meggyilkolását megakadályozza Szőrmóksegg, Vanda egy szappantól terhes, Timikét pedig megerőszakolja magdi anyus, Vilibácsi képzeletében.
19/22 anonim válasza:
de ha Vanda terhes Julinak miért nem mondta meg,h ez eg csak 1 hazugság...?
a végén még kiderü,h tényleg terhes
20/22 anonim válasza:
Utolsó!!!!Én is ezen gondolkodtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!