A barátok köztben mi fog történni? Bővebben lent!
Dehogy öli meg:DDDD
Szerintem nem fogja lelőni Gézát,és Vanda sem terhes,csak kitalálta,ezt még le is játszották nyár elején.
Az a kérdés,hogy Szabi megkéri-e Vanda kezét.
Szerintem nem fogja.
honann szedted,hogy megöli? O_O ilyenről szó sem volt.-.- amúgy szerintem:
1. tuti,hogy nem
2. Vanda nem terhes>< csak kitalálta,mert hallotta az anyjáéktól,hogy van van vkivel egy gyrereked akkor az örökre összeköt a másik szülővel...maúgy az a kérdés,hogy megkéri-e a kezét. szerintem lehetséges..
3.tuti,hogy nem
Szerintem megöli,
És megkéri a kezét,
És dehogy öli meg! xD
Vanda terhes. Ez tuti. :D Olvastam előzetest. De nem akarja elmondani senkinek, de a Szabi volt barátnője megtudja.
Mikós nem hinném, h bántja Timikét, és Zsolt sem szeretne visszamenni a börtönbe.
Zsolt lel lőné Gézát,de Linda kivette a tárból a töltényeket, és mikor Zsolt lő Géza látja hogy nem jön lövedék és menekülni kezd,közben megérkeznek Zsófiék és "megmenekül".
Vanda nem terhes,de szerintem Szabi amilyen hülye megkéri a kezét mint a reklámban.
Miklós pedig elviszi Timikét az előadásra a többiek meg az fogják hinni,hogy elrabolta és nem érnek oda Timike előadására:D
Kb. megjósoltam mi lesz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!