Ért valaki a Game Maker-hez? :D PC Játékot szeretnék készíteni, esetleg designet társat keresek. Poénos játék, de nem írom le mi mert lekoppintják. :D
az is benne lesz :D
nincs szívem kihagyni xD
utolsóelőtti, designhez értesz?
Leírom, hogy képzelném el
Te játszod Mónikát, aki bemondja ez meg ezek a vendégek (pályától függően), és le kell őket csillapítani, pl. securitysek hozzák a korbácsot, villamosszéket vagy hasonlót xDD
De ezek a vendégek mindig más pályákon vannak (pl. Vámpír Ágiék kastélyban, gelesztásék pék előtt (ugye zsíroskenyér). Legvégén meg kell küzdened Joshi Bharattal. Ez a párbaj úgy lenne, hogy Joshi összeugrassza a vendégeket, és Mónikának meg lecsillapítani őket. A vendégek Joshi műsorából vannak (Kiszel Tünde, malacpankrációsok stb.)
Dióhéjban ennyi :D vélemény?
Nem rossz ötlet, de ki fogja kivitelezni?:D
annyira nem vagyok pro:D
Én segíthetek ha akarod!
több mint 4 éve vagyok hobby játékfejlesztő.
Ha gondolod akár MMO-t is írok neked :D
Elsősorban Grafikus vagyok másodsorban programozó de külömben bármit megtudok csinálni :)
Persze azt hozá tenném hogy a 3D-s dolgokat nem szeretem mert GM-ben elég sok vele a herce hurca és jelenleg a GM 8.1-el sem lehet grafikailag szép játékot csinálni mivel asszem csak 16 bit-es a render motorja valamint z-buffert használ. De viszont minden ami 2D az jöhet.. Azonbelül is a látszólagos 3D játékok is (izometrikus)
Szóval ha gondolod tudok segíteni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!