Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ért valaki a Game Maker-hez?...

Ért valaki a Game Maker-hez? :D PC Játékot szeretnék készíteni, esetleg designet társat keresek. Poénos játék, de nem írom le mi mert lekoppintják. :D

Figyelt kérdés
valaki?
2010. aug. 23. 15:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
akkor az is legyen benne hogy jóska gyerek mit pofáztál?
2010. aug. 23. 20:59
 22/29 A kérdező kommentje:

az is benne lesz :D

nincs szívem kihagyni xD

utolsóelőtti, designhez értesz?

2010. aug. 23. 21:15
 23/29 anonim ***** válasza:

Leírom, hogy képzelném el

Te játszod Mónikát, aki bemondja ez meg ezek a vendégek (pályától függően), és le kell őket csillapítani, pl. securitysek hozzák a korbácsot, villamosszéket vagy hasonlót xDD

De ezek a vendégek mindig más pályákon vannak (pl. Vámpír Ágiék kastélyban, gelesztásék pék előtt (ugye zsíroskenyér). Legvégén meg kell küzdened Joshi Bharattal. Ez a párbaj úgy lenne, hogy Joshi összeugrassza a vendégeket, és Mónikának meg lecsillapítani őket. A vendégek Joshi műsorából vannak (Kiszel Tünde, malacpankrációsok stb.)

Dióhéjban ennyi :D vélemény?

2010. aug. 23. 22:07
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem rossz ötlet, de ki fogja kivitelezni?:D

annyira nem vagyok pro:D

2010. aug. 23. 22:12
 25/29 anonim ***** válasza:
öö mármint a megrajzoláshoz vagymi?:D
2010. aug. 24. 13:39
 26/29 anonim ***** válasza:
20:40-es voltam
2010. aug. 24. 13:40
 27/29 anonim ***** válasza:

vagyis 43

:D

2010. aug. 24. 13:40
 28/29 Blander válasza:

Én segíthetek ha akarod!

több mint 4 éve vagyok hobby játékfejlesztő.

Ha gondolod akár MMO-t is írok neked :D

Elsősorban Grafikus vagyok másodsorban programozó de külömben bármit megtudok csinálni :)

Persze azt hozá tenném hogy a 3D-s dolgokat nem szeretem mert GM-ben elég sok vele a herce hurca és jelenleg a GM 8.1-el sem lehet grafikailag szép játékot csinálni mivel asszem csak 16 bit-es a render motorja valamint z-buffert használ. De viszont minden ami 2D az jöhet.. Azonbelül is a látszólagos 3D játékok is (izometrikus)

Szóval ha gondolod tudok segíteni.. :)

2011. máj. 4. 16:24
 29/29 anonim válasza:
én 3d-be is csak az macerásabb :D
2011. jún. 26. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!