Ért valaki a Game Maker-hez? :D PC Játékot szeretnék készíteni, esetleg designet társat keresek. Poénos játék, de nem írom le mi mert lekoppintják. :D
Figyelt kérdés
valaki?2010. aug. 23. 15:37
11/29 A kérdező kommentje:
Lőjjük le a poént,Mónika Show PC Game :D
Designer kerestetik:D
2010. aug. 23. 15:47
12/29 anonim válasza:
Ájáj dicsák buksi! Mi lesz ez? Egyáltalán, hogy kell majd benne játszani? Vagy ez ilyen mortal kombatos lesz csak dakotákkal?
13/29 A kérdező kommentje:
Mortal Kombatozás Zsíroskenyér urral, Bugyivillantós Helgával-stb...:D Ha nem ismered, irány a YouTube :D
+Szócsata:P
2010. aug. 23. 15:52
14/29 A kérdező kommentje:
Mivel csinálnád?:D
2010. aug. 23. 16:03
15/29 anonim válasza:
Természetesen game makerrel kéne elkezdeni
16/29 anonim válasza:
Azzal csináltam a Chuck Norris máriómat is :3
17/29 A kérdező kommentje:
Ha van ötleted meg keresel tagokat írj:D
2010. aug. 23. 16:26
18/29 anonim válasza:
Sziasztok! :)
Én flashben mozgok! Már csináltam azzal játékot régebben hobbiból. Lehet megint kedvem lenne vmi ilyesmire vetemedni. MOndjuk ötleteim vannak nekem is, meg egy csomó elkezdett projectem is =D szal ha mondjuk flashben próbálnátok játékot késziteni akkor esetleg lehet róla szó h csatlakoznék =D
20/F =D
19/29 A kérdező kommentje:
flasht nem vágom :((
2010. aug. 23. 16:39
20/29 anonim válasza:
én szivesen segitenék deaz nembaj ha nemértek hozzá?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!