Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kreálunk egy mesét?

Kreálunk egy mesét?

Figyelt kérdés

Egy szót tegyél hozzá.

Első szó:

Éjjel

2021. máj. 6. 22:51
 101/139 anonim ***** válasza:
100%
végül kihullottak a fogai.
2021. júl. 31. 21:11
 102/139 anonim ***** válasza:
Műfogsort
2021. júl. 31. 21:19
 103/139 anonim ***** válasza:
100%
vásárolt
2021. júl. 31. 21:23
 104/139 anonim ***** válasza:
100%
A kínai boltban
2021. júl. 31. 21:38
 105/139 anonim ***** válasza:
100%
amit elvesztett
2021. júl. 31. 21:53
 106/139 anonim ***** válasza:
a metrón
2021. júl. 31. 22:09
 107/139 anonim ***** válasza:
. Itt a vége fuss el véle.
2021. júl. 31. 22:37
 108/139 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szuper lett. Egybe kéne írni az egészet :)
2021. aug. 3. 17:04
 109/139 anonim ***** válasza:
100%

Éjjel történt valahol, Miskolcon egy pajtában egy megdöbbentő gyilkosság. Másnap reggel pukiztam és bedugtam a 20 centis kovászos éretlen kaktuszt a konnektorba. Ezután Vivien hírtelen beszart, szerencsére az ágyába egyedül. De a cica meglátta, hogy a konyhaajtó nyitva van. Bent ült a konyhában a konyhapult tetején egy hatalmas nagy madárpók. És elkezdett közlekedni, erre én megpusziltam. Erre átváltozott egy Japán cigánnyá akinek a neve Kobra 11. Na erre az állam is leesett, mert megláttam egy óriási nagy kisegeret. Kérdezte, "Nem láttad a pókomat, haver?" Mire én "De hisz az nem is igazi pók", - mutatok a Japán cigányra, aki Japán (dollár) cigányul beszélni...

" Smesh!" mondja büszkén. És előránt a zsebéből egy büdös zoknit. Odapillant Kobra 11 lábára. De azt mondta, "Fúj de büdös a lábad! Tessék itt egy lábdezorod ezzel jól kalapáld szét!" Aztán tüstént a szomszéd egy sörétessel átlőtt az ablakon és pont eltalálta a seggem! Mire én kiáltottam "Bé pluszjel"! Éa erre a szomszéd... akinek a neve Józsi bácsi 64F meg is b6szta. De ez a kismalacnak nem volt az ínyére... Viszont másnap terhes lett a vakcina miatti mellékhatásoktól... Erre Vivien és Lackó Mackó elmentek hogy málnát magozzanak. Ekkor leesett a vérnyomásuk, a mentőápoló ellátta a bajukat. Hamburgert etettek a medvével, a mezei farkas pedig éhen maradt. Telt-múlt az idő, aztán Viviennek eszébe jutott a mezei farkas, majd a fogkefét eltenni, végül kihulottak a fogai. Műfogsort vásárolt a boltban, amit elvesztett a metrón. Itt a vége fuss el véle! Hát ez szuper lett, egybe kéne írni az egészet.

Jah hoppsz, azt már nem kellett volna beleírni. Na mindegy. :D

2021. aug. 3. 22:18
 110/139 anonim ***** válasza:
100%
Aztaa és ténylg kiírtad nem gondoltam komolyan!
2021. aug. 9. 12:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!