Éjjel történt valahol, Miskolcon egy pajtában egy megdöbbentő gyilkosság. Másnap reggel pukiztam és bedugtam a 20 centis kovászos éretlen kaktuszt a konnektorba. Ezután Vivien hírtelen beszart, szerencsére az ágyába egyedül. De a cica meglátta, hogy a konyhaajtó nyitva van. Bent ült a konyhában a konyhapult tetején egy hatalmas nagy madárpók. És elkezdett közlekedni, erre én megpusziltam. Erre átváltozott egy Japán cigánnyá akinek a neve Kobra 11. Na erre az állam is leesett, mert megláttam egy óriási nagy kisegeret. Kérdezte, "Nem láttad a pókomat, haver?" Mire én "De hisz az nem is igazi pók", - mutatok a Japán cigányra, aki Japán (dollár) cigányul beszélni...
" Smesh!" mondja büszkén. És előránt a zsebéből egy büdös zoknit. Odapillant Kobra 11 lábára. De azt mondta, "Fúj de büdös a lábad! Tessék itt egy lábdezorod ezzel jól kalapáld szét!" Aztán tüstént a szomszéd egy sörétessel átlőtt az ablakon és pont eltalálta a seggem! Mire én kiáltottam "Bé pluszjel"! Éa erre a szomszéd... akinek a neve Józsi bácsi 64F meg is b6szta. De ez a kismalacnak nem volt az ínyére... Viszont másnap terhes lett a vakcina miatti mellékhatásoktól... Erre Vivien és Lackó Mackó elmentek hogy málnát magozzanak. Ekkor leesett a vérnyomásuk, a mentőápoló ellátta a bajukat. Hamburgert etettek a medvével, a mezei farkas pedig éhen maradt. Telt-múlt az idő, aztán Viviennek eszébe jutott a mezei farkas, majd a fogkefét eltenni, végül kihulottak a fogai. Műfogsort vásárolt a boltban, amit elvesztett a metrón. Itt a vége fuss el véle! Hát ez szuper lett, egybe kéne írni az egészet.
Jah hoppsz, azt már nem kellett volna beleírni. Na mindegy. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!