Folytatnád az alábbiakban leírtak szerint?
Példa:
1890. Hongkong. Verőfényes nyári estére ébredtem. Ketten feküdtünk a forró takaró alatt,mert majdnem megfagytunk a hideg novemberi estén. Száz fokos jégkását ittunk,és néztük a felkelő napot <3
Nem kell,hogy ennek a folytatása legyen,hanem valami hasonló össze nem illő két-három rövid,viszonylag összefüggő mondatból álljon,a dátum mindenkinél 1891 legyen,a hely bármi,de ne magyarországon legyen :)
Le szeretném a jókat jegyezni ;)
1891. Párizs
Esőcseppek kísérték az utam ezen a forró, szikkadt csütörtökön. Velem szemben a fagyiárus bicajozott gyalog, és megkérdezte, kérek-e forró csokit. Mikor hazaértem, begyújtottam a kandallót, és a ventillátor szele mellett tovább írtam a könyvem, amit csak holnap kezdek el.
Na, ez jó?
1891.London. A tavasz gyönyörű madár csicsegésére keltem fel.
Együtt voltunk,meleg testeddel ölelkeztem, mert fáztam
veled ellentétbe. Te hideg vizet ittál én meleg teát, és
hallgatuk tovább a madarok dalolását <3
Osztályozz le légyszíves!
Nagyon jóók,köszönöm szépen. Nagyon tetszenek :D Egyik barátommal,megadtunk egymásnak szavakat,és abból írtunk.Rengeteget kacarászok rajta. Akik írták,azoknak nagyon szépen köszönöm :D Folytathatjátok is akár :)
Puszi <3
Mellesleg csillagos hatos alára értékellek,nagyon tetszett <3
1891 Kairó
Ma először szintén egy ártalmatlan néma gyilkoskrokodil vonyítására ébredtem.
Szerencsére volt sajnos a párnám alatt egy búvárok által használatos élesített medvecsapda, amivel ki tudtam támasztani a száját, hogy ne karmoljon meg.
Most kivételesen nyers füstöltkolbászt csináltam belőle ismét.
Dejóóóó :D Olyan kreatívak vagytok :DD
Köszönöm neked is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!