Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Folytatnád az alábbiakban...

Folytatnád az alábbiakban leírtak szerint?

Figyelt kérdés

Példa:

1890. Hongkong. Verőfényes nyári estére ébredtem. Ketten feküdtünk a forró takaró alatt,mert majdnem megfagytunk a hideg novemberi estén. Száz fokos jégkását ittunk,és néztük a felkelő napot <3

Nem kell,hogy ennek a folytatása legyen,hanem valami hasonló össze nem illő két-három rövid,viszonylag összefüggő mondatból álljon,a dátum mindenkinél 1891 legyen,a hely bármi,de ne magyarországon legyen :)

Le szeretném a jókat jegyezni ;)

2010. aug. 22. 23:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

1891. Párizs

Esőcseppek kísérték az utam ezen a forró, szikkadt csütörtökön. Velem szemben a fagyiárus bicajozott gyalog, és megkérdezte, kérek-e forró csokit. Mikor hazaértem, begyújtottam a kandallót, és a ventillátor szele mellett tovább írtam a könyvem, amit csak holnap kezdek el.

Na, ez jó?

2010. aug. 23. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
10%

1891.London. A tavasz gyönyörű madár csicsegésére keltem fel.

Együtt voltunk,meleg testeddel ölelkeztem, mert fáztam

veled ellentétbe. Te hideg vizet ittál én meleg teát, és

hallgatuk tovább a madarok dalolását <3

Osztályozz le légyszíves!

2010. aug. 23. 00:27
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Már bocs, ezek szimplán ellentétekre épülő mondatok. Magadtól nem tudsz ilyeneket írni?
2010. aug. 23. 00:28
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Második: Szerintem szar, mert nem volt sok köze ahhoz, amit a kérdező kért. Én leosztályoztalak. Kaptál egy szép, piros, lefelé álló hüvelykujjat.
2010. aug. 23. 00:29
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
ezt most kinek írtad?
2010. aug. 23. 00:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Nagyon jóók,köszönöm szépen. Nagyon tetszenek :D Egyik barátommal,megadtunk egymásnak szavakat,és abból írtunk.Rengeteget kacarászok rajta. Akik írták,azoknak nagyon szépen köszönöm :D Folytathatjátok is akár :)

Puszi <3

Mellesleg csillagos hatos alára értékellek,nagyon tetszett <3

2010. aug. 23. 00:44
 7/10 anonim ***** válasza:
1891. Nairobi. Emlékszem még, mikor tűző napon télikabátban sikoltottunk a jegesmedvéknek. Úgy megijedtünk, azt hittem, hogy majdnem felfalt ez a Lego darabkákat szállító hangya. De milyen szép fekete szőrük volt ezeknek a jegesmedvéknek :)
2010. aug. 23. 09:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Dejóóó :) Köszönööm Szépen :)
2010. aug. 23. 12:50
 9/10 whitenigga ***** válasza:

1891 Kairó

Ma először szintén egy ártalmatlan néma gyilkoskrokodil vonyítására ébredtem.

Szerencsére volt sajnos a párnám alatt egy búvárok által használatos élesített medvecsapda, amivel ki tudtam támasztani a száját, hogy ne karmoljon meg.

Most kivételesen nyers füstöltkolbászt csináltam belőle ismét.

2010. aug. 23. 18:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Dejóóóó :D Olyan kreatívak vagytok :DD

Köszönöm neked is :D

2010. aug. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!