Valaki leírná nekem János Vitéz víz-tartalmát?
A Kukorica Jancsi meg a Juliska cicáznak a mézeskalács ház környékén, de a juhok megtipliznek, ezért elbujdosik huszárnak a krapek, csak előbb büntetett előéletű lesz egy narkós bandában, de megmenti a Mária Lujzát a töröktől és akkor Nagyabonyban csak két torony látszik, de végül énekelnie kell a Simándinak, hogy:
Nyugszik a csendes temetőben
szemét lezárta a halál
https://www.youtube.com/watch?v=5SK4P_NDzlE
Sajnos a többit nem tudom, mert az utolsó lapot kitéptem egy füves cigire, de ennyi is elég, mert ekkor már mindig elalszom a rajzfilmen is.
Első vagyok
Pacsi Négyes, ezért a válaszért már megérte megszületnie a kérdésnek, ha így tanítanák a suliban, biztos jobban odafigyelnének a diákok.
Köszike az elismerést, szeretek hülyülni, mentségemre nem a házi feladat rovatban vagyunk, bár ha valaki ezt egy az egyben bemásolná, amit a 4 ben összehordtam, akkor a hasát fogná a tanára, így kaphatna egy kettes alát kegyelemből, de a Simándit érdemes meghallgatni, vagy ha tényleg kíváncsi a tartalomra, a rajzfilmből szórakoztatva is tájékozódhat.
Jó kis magyar rajzfilm.
Még mindig, én :D
A rajzfilm tényleg nagyon jó, nem is tudom már hányszor megnéztem.
János vitéz = 10 betű
ebből v+i+z = 3 betű
Tehát János vitéz "viz"-tartalma 30%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!