Miért lett kevesebb a vicces kérdésekből?
Figyelt kérdés
Már régóta olvasom a gyakorin a vicces, humoros kérdéseket, válaszokat. Úgy vettem észre, hogy egyre kevesebb van belőlük, ill.ve laposabbak/ismétlődőek lettek a poénok.
Van kedvetek SOK új, vicces kérdést kiírni?
Jöhetnek a tippek!
2021. ápr. 19. 10:44
1/8 anonim válasza:
Én is így vettem észre.Engem például érdekelne,hogy Spongyabobnak mi az állampolgársága.Azt tudom ,hogy Bikifenéken lakik, de az csak egy város.
2/8 anonim válasza:
Átköltöztek az ezóba. Na ott aztán lehet röhögni a sok hülyén.
3/8 anonim válasza:
Itt van egy elég jó magyarázat a jelenségre:
https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Nem tudom, mennyire igaz, de ezt majd mindenki eldönti magának.
4/8 Wadmalac válasza:
#3:
Ezért a linkért már évekkel ezelőtt is öltek embert.
A büntethetősége továbbra sem évült el.
:D
5/8 anonim válasza:
Gyúrjunk az egymilliárd megtekintésre. Már nincs messze.
Mondjuk kétlem, hogy a többség 3 másodpercnél hosszabban tekintette meg... :)
6/8 anonim válasza:
Kérem, én minden kérdésemet komolyan gondolom, de még a humor kategóriából is le szokták tiltani.
7/8 anonim válasza:
nem mindenki jó poéngyáros, v nem törekszik a minőségi viccek másolására. könnyen lehet a mesterei ennek elpártoltak az oldaltól már és ezt kell szeretni ami van
8/8 anonim válasza:
Meglehet hozzászoktál a humorhoz és magasabb az elvárásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!