Mondjatok vicces,ciki sztorikat ami veletek,barátotokkal történt meg! akármi jöhet ciki, égő!?
Figyelt kérdés
köszi a válaszokat Nemet,kort is irjatok lécci? 16F2021. ápr. 17. 09:49
1/2 anonim válasza:
Nem jut eszembe semmi extra, csak ez:
10-es voltam, mikor volt ez a shit videó, hogy "Szökik a málna".
Szóval, ültünk kémia órán, mikor a tanár magyarázta a kémiai reakciót, aminek csak a végét hallottam, ami ez volt: "ki szökik".
Nos, tudni kell rólam, hogy nem tudok suttogni. A padtársamnak akartam súgni, helyette szinte kiabáltam, hogy "Szökik a málna".
+Még általános suliban voltunk korizni, egyik osztálytársam elesett, és kiszakadt a nacija szegénynek.
2/2 A kérdező kommentje:
mentünk haza az aldibol csomó colát cipelünk barátnőm mondott valami vicceset,én meg majd hatraesek a röhögéstől.a colát leejtetem,s, kifofyt az egész.fröccsent, mindenki colás lett de legjobban én. alig tudok feltapaszkodni,mindenki röhög,engem bámul.a colás üvegeket egyekeztem föltakaritani,aztán ragadva hazasetaltunk barátnőmék házába.és egy hónapig nam ittam colát.:D
2021. ápr. 17. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!