Milyen papírok kellenek az egyetem beiratkozásához?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy 32 évesen lehet, hogy elvégzem az orvosit. Jobb később, mint soha. Szerintem nem lehet olyan nehéz, mivel most már csak egyféle betegség létezik.2021. ápr. 19. 06:27
11/16 anonim válasza:
Túl komolyan veszed, ez itt a humor rovat, poénkodunk csak, ahogy a kérdező is az egy betegséggel. Dehogy megy ő orvosira, eszében sincs, de különben rendes tőled, hogy segíteni akarsz, csakhogy itt nem arról van szó, mert mi meg röhögni szeretnénk.
12/16 anonim válasza:
11.Én nem szeretnék röhögni.Én komoly ember vagyok.Nem látogatok ilyen oldalakat mint a gyakori.
13/16 anonim válasza:
Én se, mert igazából a fiam vagyok.
Az ilyen nyikhaj.
14/16 anonim válasza:
#11 értem, aztnem néztem, hogy a humor rovatban lett kiírva.
15/16 anonim válasza:
de a covidot meg elég letagadni és kész
16/16 anonim válasza:
Legyé bohócdoktor. A doktori igazabol nem is kell. Te humorzsak. Kis mullattato Miska. Vicces Viktor. Nevettetomester. Poengyaros. Komedista Pista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!