Lvl 5-ös Paladin lettem GYK.-n. Ez menő?
Figyelt kérdés
Többet érek végre mint mások? Lehet ezzel csajoni? Önéletrajzba beírhatom diploma helyett?
Most hogy feljebb léptem a ranglétrán lehet új barátokat kéne keresnem? Lenézhetem mától a primitív ajjanépet? Tudok ezzel pénzt keresni? Mostmár az elithez tartozom? Elég sikerélmény ez egy életre ha minden másban kudarcot vallottam?
Felvesznek ezzel egyetemre? Lehet végre büszke lesz a már kihalt sssaládom?
Uyanez a kérdés vonatkozik google idegenvezetőségre is.
2021. ápr. 19. 00:40
41/46 anonim válasza:
Mikor 5-ös vagy akkor 4-esként rossz volt, mikor 4-es vagy akkor 5-ösként volt rossz?
42/46 A kérdező kommentje:
A 4-esek csicskák, örülök hogy kitörtem. Hatalmas munka volt kevesebbet trollkodni, megérdemlem a sikert. Próbáld csak meg mennyire kemény nem trollkodni, kíváncsi vagyok sikerül-e.
2021. máj. 3. 21:02
43/46 anonim válasza:
Képzelem mennyire nehéz lehetett nem trollkodni
44/46 A kérdező kommentje:
Fuck, ma este söröztem. Rohadt sokat trollkodtam. Most félek hogy visszasüllyedek 4-es szintre. Nehéz volt kitörni. NEEEMAAKAAROOOM.
2021. máj. 4. 04:37
45/46 anonim válasza:
44. én is söröztem, nemértem, én csak trollkodással tudtam szintet lépni xd
46/46 A kérdező kommentje:
IMÁDOM EZT AZ OLDAL F***ságokat válaszoltam értelmes és fontos kérdésekre. MÉGJOBBAN FELPONTOZTAK!! JIPÍÍÁÉÉÉ matafakaaaz
2021. máj. 4. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!