Figyelj Örzsébet mutter, ne ezt a ronda hollót küld mindig rám, a frász kitör tőle, inkább írd meg SMS-ben mi az óhajod, sóhajod, az secperc alatt ideér.
Aztán meg mindig telisteli bőgöd fullra a leveleket, a múltkor is jól leforráztam a kezem, amikor kibontottam, teli volt búgatóval, hogy csak úgy sistergett, ahelyett, hogy a lovettát küldenéd ide Prágába, mert a karanténban megesz a penész, zárva vannak a sörözők, sehol egy kis buli, mintha tömlöc lenne az egész világ, még jó, hogy nemsokára nyitást terveznek.
Ides jó szülém, egy hízott libát is küldhetnél Matyi fiadnak, azzal legalább egy ötletet adunk a Fazekas Misinek és a magyar irodalom sem lesz szegényebb, meg aztán a libacomb is totál kaffa, nem ám, mint a múltkori fűrészpor pizza, amit házhoz szállítottak álarcos rablónak látszó maszkos pribékek, hogy bemajréztam, mert azt rablókat sejtettem bennük, ami igaz is lett a fizetéskor, ráadásul kétszer is lehúzták a bankkártyám jó szokás szerint vala.
ui
Ezt csak a Tinódi Lantos Sebő bátyó kedvéért biggyesztettem a végére, az csípi az ilyen sódert. (még hogy vala, hehehe)
Grüsz gott és csocsó mutterkám
(a sárga lovamat el kell vitetni a szervízbe, mert ötszáz után patkócsere esedékes)
Kop kop miiiiiiii van tessssssssss????
Na azt hallottam a szomszédtól, hogy a Maris mondta, hogy az Erzsi mondta, hogy a Tóni mondta, hogy az Están mondta hogy van egy olyan kérdés a gyakorin, hogy az aztán naon durva, és nézzöm meg, mert a Pista bá rakta ki és naon gáz. küldött linket is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__110918..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!