Cikis sztorik?
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 19:32
1/11 anonim válasza:
Volt egy srác, aki 2 évvel idősebb, és nagyon tetszett.
Egyik reggel együtt érkeztünk suliba, és ahogy kiszálltam a kocsiból elszakadt a ruhám, és a melltartóm (ami nagy volt rám) leesett a földre, és meglátta a cicim. És azóta "BénaLib"-nak hív...:$
2/11 A kérdező kommentje:
gyaa xD
2010. aug. 21. 19:36
3/11 anonim válasza:
ez egy kitalált hülye extrán gyerekes "cikis sztori" volt
5/11 THE ... válasza:
Nekem volt 1 néma osztálytársam és 1szer rosszul lett,ezért hazaküldték,de a nyelvtan tanárom nem tudott róla.Meg is kérdezte:
-Hol van Andi?
Osztálytársam:
-Hazament.
-És még csak nem is szólt?!XD
Csak utána vette észre,h mit mondott :D
6/11 Ikszdé xD válasza:
jaaaaj xDxD ez nagyon ott van xD
8/11 anonim válasza:
nekünk volt egyszer egy süket-néma évfolyamtársunk..és egyik szünetbe elfutott a tanár mellett és elkezdett a tanár üvöltözni vele,...és megszólal: süket vagy gyerek? én meg közbe szóltam: tanárnő...süketnéma.... erre a tanár: ja... mért nem szóltatok előbb? xĐ
9/11 anonim válasza:
egyik egy hülye fiú osztálytársam kihúzta alólam a széket amint ültem le, aula közepén asztalnál, én meg "melléültem" miniszoknyában voltam aznap...
10/11 anonim válasza:
Volt a városban egy fiú aki nagyon tetszik és 1x szemebejött velem az utcán gondoltam egy kicsit dobok a hajamon h jobban nézzek ki és közbe véletlenül bevertem a fejem a kerítésbe de jól végződött mert odajött megkérdezte nincs e semmi baj és utána összejöttünk most is ő a pasim <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!