Ez lehet a megoldás a koronavírus járvány megfékezésére?
Sokat töprengtem ezen a válságon és a kormány következetes és észszerű járványkezelése alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a koronavírus igazából fél a napfénytől. Mindannyian tudjuk ugyanis, hogy a koronavírus éjszaka pusztító vándorútra kel, mi másért lenne az éjszakai kijárási tilalom. Ezt támasztja alá, hogy most 8 óráról 10 órára csúsztatták mert hosszabbodnak a nappalok, tehát a nap elől bujkál.
Ezek alapján annyi a teendő csupán, hogy megállítjuk a napot Magyarország felett úgy dél tájékán és a koronavírus helyzet meg is van oldva. Sokkal célravezetőbb lenne, mint ilyen badarságokkal foglalkozni, mint egészséges életmód, immunrendszer erősítése arany középút megtalálása esetleges járványok terjedésének megállításában, meg emberi jogokkal való értelmetlen babrálás. Mit szóltok megcsináljuk?
#1 annál a résznél kell röhögni amikor odaérsz, hogy "kijárási tilalom"
na mert az tényleg nevetséges és értelmetlen dolog ennél semmivel sem nagyobb marhaság amit én találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!