Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szejinted is íígy vaaan?

Szejinted is íígy vaaan?

Figyelt kérdés

Azt mondják jólam hogy cunya vagyok, de a pasiiim (L)(L)(L)(K)(L) szerint szejetnek a féjfiak, csak cuksin dűtsem ki a popóm. Szejinteteeeeek?

[link]

2010. aug. 20. 17:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ahhh...Cuncimókusz ojan édessz vadol! Fussunk össze béjbi! :D

Képcsit azéjt nem teszek fel magamróll, mert minden csajszi utánab bonlana...De nekem csak te kejjesz,djága!

2010. aug. 20. 19:27
 22/26 A kérdező kommentje:

Oksi, csajszi, majd megdumcsizzuk, nekem is el kellett mennem mert jött Brutushoz a kutyakozmetikus.

Sajnálom, djágám, van pasim (L) (L) de ha hozol egy csajsziit akkor csinálhatunk hatosrandit, szerintem a másik csajszinak is rendben lenne, neem? de am édi vaagy :D

2010. aug. 20. 21:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Szija megint <3

Nekem oksi lenne a hatosrandi ish :D Dumcsiztam a fijúkámmal, és ő ish benne van.

Nekem is van kuytikám :D (L) Pupika a neve. (L) Nagyon kis édike.

Puszcsii (L)

2010. aug. 21. 12:48
 24/26 A kérdező kommentje:

Szija djága :D Jhóó, akkor ha ő is benne leesz, akkor megszejvezhetjük a hatosrandit (L) Mikoj legyeeen??

Pupika is biztos édi-bédike, mint Brutuska, fel lehetne falni, itt egy képcsi a kis djágámról (L):

[link]

[link]

Most csinájta meg a kozmetikus hogy ilyen szépséges legyen, jaj úgy cejetem a djágámat <3

2010. aug. 21. 21:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekünk bármikor oksi <3

Oh, az én djágámról is mindjárt mutizok képecsét! (L)

Nagyun cukker egy kutyikád van! Az én Pupim ish ijesmi, Csak neki fehér szőröcskéje van! (L) És jányka. (L)

2010. aug. 22. 18:42
 26/26 A kérdező kommentje:

Oksi, akkoj majd megdumcsizzuk.

Bizti aji ő is, majd mutizz képet, kivcsi vagyok já, akáj kiskutyimutyik is lehetnek, ha Bjutuska ész Pupika is szejetnéé. Majd talcsizunk, cija!

2010. aug. 24. 17:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!