Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szejinted is íígy vaaan?

Szejinted is íígy vaaan?

Figyelt kérdés

Azt mondják jólam hogy cunya vagyok, de a pasiiim (L)(L)(L)(K)(L) szerint szejetnek a féjfiak, csak cuksin dűtsem ki a popóm. Szejinteteeeeek?

[link]

2010. aug. 20. 17:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szejintem cukker vagy vijágszál :$ A pasid meg szem érdekel egy ijen cépséget, mint amijen te vagy!

Ezer puszcsiiiii <3

2010. aug. 20. 18:36
 12/26 A kérdező kommentje:
Jaj, nem kejjett vojna ijet íjnod, most husom megséjtődött, de azéjt köszönöm, te is édi vaaagy, szívcsi (K)
2010. aug. 20. 18:38
 13/26 anonim ***** válasza:

Ejnézést a szividtől :$ Ő is cukika.

Amúgy én ish jányka vagyok <3 És fijúkám ish van. <3 Najon lávoljuk egymást. (L) Küdjek magamjól képecskét?

Puszcsiii

2010. aug. 20. 18:43
 14/26 A kérdező kommentje:
Semmi gond, biztos szépek vagyok eggyüütt. Mutass képcsit, léccike!
2010. aug. 20. 18:46
 15/26 A kérdező kommentje:
Ja és köszcsike, szejintem isz nagyon cukicsi (L)
2010. aug. 20. 18:47
 16/26 anonim ***** válasza:

Oksikaaa (L)

[link] Ez jennék én :$ Szejinted cukika vagyok? A fijúm azt mondja, nájam ajibban nem ish ismer. Mutizzak róla ish képecskét?

Puszcsi <3

2010. aug. 20. 18:55
 17/26 A kérdező kommentje:
ja, nagyon ajanyos vagy, nagy tetszik a rúzsodd!! És nincsenek pattanáskáid, hsználsz vmi krémcsit? És mutathats a pasidjól is képcsit, kváncsi vagyok rá!! (L)
2010. aug. 20. 18:58
 18/26 anonim ***** válasza:

Köszcsike! (L)

Igen, a fijúcskám (L) minden nap vesz húsz flaksával. Olyan kis cukker <3 És oksika, máris mutizom.

[link] Itt ish van az én djágám. Ugyeh mijen édi?

Puszcsi

2010. aug. 20. 19:07
 19/26 A kérdező kommentje:
Jaaj, jópasi nagyon (L) (L) DE nekem husikám a jegszebb, egyszer majd talizhatnánk négyesrandiba na mit szólsz csajszii?
2010. aug. 20. 19:10
 20/26 anonim ***** válasza:

Köszcsike az én djágám nevében ish!

Oksika, én benne vagyok! Majd a cukikámmal megdumcsizom. Mikor talizzunk? Bármikor oksika lenne. <3 De most megyek, mert jön a műkörmöském! Majd még dumcsizunk? oksika?

Szióka, puszcsi (L)

(Amúgy amikor írtad, hogy hülyéskedsz, én se vagyok ám ilyen. :D Csak én is szeretek hülyüni xD De most mennem kell, majd később jövök még! x'D )

2010. aug. 20. 19:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!