Győzike őzike?
Figyelt kérdés
Vajon őzik-e?2021. ápr. 5. 00:18
301/307 A kérdező kommentje:
Dikk ennek utanak kellett neznem wikin, de egyetertek. A Magyarok mindenek, ok a vilagmindenseg. Mi vagyunk krisztus meg koppany meg xenu meg mittomenmegkinek a nepe. Azertis iszom ennyit mert tul nagy teher szamomra magyarnak lenni. Inkabb lennek cigany, akkor csak lopni kene.
2021. jún. 6. 22:59
302/307 A kérdező kommentje:
Rég tettem fel a kérdést, már elfeletettem mi is volt a konklúzió. Most akkor Győzik őzike? Meg őzike-e? Vagy csak simán kisebbség.
2022. febr. 14. 15:05
304/307 A kérdező kommentje:
303: Tényleg, már emlékszem. Szerencsére még nem hajtott át rajta senki. Megnakadna a szívem.
2022. febr. 14. 18:53
306/307 A kérdező kommentje:
305: Igazad lehet. Kis mennyiségben fogyasztottam ugyan a munkásságát, de úgy tűnik folyékonyan beszél. Az más kérdés hogy miket mond. Nálam még mindig jobb. Őzök, dadogok és még f*szságokat is mondok.
2022. febr. 15. 22:43
307/307 anonim válasza:
Geez miket találok. Aztóta törölték a profilomat, de ezt most megtaláltam. Kár hogy nem emlékszem minden troll baromságomra. Úgy visszanézném őket. 😥😭😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!