Győzike őzike?
Figyelt kérdés
Vajon őzik-e?2021. ápr. 5. 00:18
211/307 anonim válasza:
Én nem bán-talakte eszement! Ha én bán-tanálak, má' nemitt len-né'...!
212/307 anonim válasza:
213/307 A kérdező kommentje:
De kiafa*** azaz Óz?!
2021. ápr. 12. 18:03
214/307 anonim válasza:
Há vhegyed, more, én meg ee-váá-llok! Azt akkó' enyém marad a ház, a vha-gyon, meg a gyhe-re kek. Azt ak-kó' sze-vasz.
215/307 A kérdező kommentje:
Há kík zűd vagyok bejjjááh!!
2021. ápr. 12. 18:04
216/307 A kérdező kommentje:
Néhaggyé Bejjáhhh Há szeretlek BEJJÁÁHHBEJJÁÁHH
2021. ápr. 12. 18:04
217/307 anonim válasza:
Há' hó'n-nap meg majd lila le-szel...
218/307 A kérdező kommentje:
bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh
2021. ápr. 12. 18:05
219/307 A kérdező kommentje:
NEBÁNCS bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh bejjááhh
2021. ápr. 12. 18:05
220/307 anonim válasza:
Ilyenhkó' nehagy-gyalakel, de ha nem a pénz-rő' van szhó, akkó' meg nem khel-lek! Meg köll téé-ged fenye-ghetni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!