Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nelvujuto vagok és rengeteg...

Nelvujuto vagok és rengeteg tevem van a nelvujitasra. Hogan tudom ezt ervenesiteni? Ezt a kerdest mar a sajat szabajaim szerint irtam.

Figyelt kérdés
Ha uganis Kaznczynak volt ra joga, nekem miert ne lehetne? Az en rendseremben nincsenek ekezetek, nincsenek Y-os massalhangzok. Ha csak egseruen ig irok, akkor elobb utobb elfogadjak nem? De ha cak megertik, akkor az is eleg nekem. Az en elvem Kazinczyval ellentetben az egserusites. Ez pedig az en nelvujitasom. De van rengeteg sajat sabajom a nelvtanra is! Nalam peldaul van ojan hog FOGOTT - mint jovo a multban. De most ebbe nem akarok belemenni. Soval, hogan terjesthetem a sabajaimat? Az en elveim serint sokkal konnebben lehetne tanulni a Magart mas, kulfoldi tanuloknak is! Ja, es nag betuvel irom azt is hog peldaul Austral, Nemet allampolgar, hiaba melleknev.
2021. ápr. 2. 12:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
*Ausztral
2021. ápr. 5. 21:49
 12/12 anonim ***** válasza:
🙂👍
2021. ápr. 5. 23:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!