Hol van a villanybol a körte?
Az élet szép, barátnőmmel tegnap költöztünk össze az első házunkba.
Az a nagy igazság, hogy műszaki tudasom 0. Nálunk Fater csinalta az ilyeneket. A villany kiment az új házba és barátnőm azt mondta, cseréljem ki a villanykörtét! De körtét nem látok benne. Szóval hol kéne lennie a körtének? Tegnap barátnőm athívta a baratnőit, lehet ők ették meg a körtét, ezért ment ki a villany? Ha veszek egy kg körtét az meddig elég és hogyan kell beszerelni?

Várjá', fordulj vissza; lehet, hogy könyv is jó! :) Ne menj tovább, ne menj végig a gyümölcsösig !! :) Fordúly mög; és ozt' gyere haza ! :) :)
lehet h a szaktudast hiányolja a világítás. Probáld meg, hogy csavarj be egy könyvet !
:)
És ezt csak most irod 16? Már elmentem a gyümölcsösig, szedtem néhány almát, el volt keritve de bemásztam, auto futóműve kopog azóta, mondjuk meg jó hogy a baratnőmét vittem.. Rafogjuk majd, hogy megint tonkretette..
Na szóval hoztam almát de az nem fér bele a villanyba, ketté vágtam így meg már túl kicsi, a könyv lapjait megprobaltam, viszont meggyulladt, és langokba kapott, nem is tudtam, hogy gyujtó funkciója is van ennek a csillárnak, már értem miért volt ilyen drága ez is jó pofa extra ;)

Ja hát igen :D Az a cég ajándéka lehetett :D Hogy még erre is funkcionál. :):)
Csak arra vigyázz, bele ne törjön a filctroll.

"Hol van a villanybol a körte?"
Azon gondolkodtam; most írtam be egy választ valakinek, hogy én a Húsvéti nyuszinak villanyborotvát adnék. Lehet, hogy az lesz a probléma, hogy nem borotváltad meg a villanyt; és lehet, ha megnézed, a körte ott lesz alatta. Azért nem fért már oda be az alma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!