Hol van a villanybol a körte?
Az élet szép, barátnőmmel tegnap költöztünk össze az első házunkba.
Az a nagy igazság, hogy műszaki tudasom 0. Nálunk Fater csinalta az ilyeneket. A villany kiment az új házba és barátnőm azt mondta, cseréljem ki a villanykörtét! De körtét nem látok benne. Szóval hol kéne lennie a körtének? Tegnap barátnőm athívta a baratnőit, lehet ők ették meg a körtét, ezért ment ki a villany? Ha veszek egy kg körtét az meddig elég és hogyan kell beszerelni?

tök egyszerű beszerelni;
fogod a tököt és annak a segítségével beszereled a körtét az almás telefonod villám csatlakozójába, vigyázz beléd ne csapjon a művelet közben
Honnan tudtad, hogy Iphone-om van?
Siritől is kerdeztem, de osszevissza beszél, okes köszi, akkor a körte mellé veszek tököt is.
Vigyazok én , köszi

"A villany kiment az új házba" itt van a kulcsszó.
A villany kiment az újházba; ezért nincs fény. Nem volt semmi "a villanykörtét kell megkeresni." Tehát nem. Ne a villanykörtéket keressétek; hanem a villanyt csalogassátok vissza harapnivalóval. Jutifalatok, konyhasó, stb.

Ez a villany okosabb, mint gondoltam. Mai technikával rmélem feltalálnak már olyan villanyt, amibe nem kell körte. A Kicsalogatás jó ötlet, a jutifalattal megpróbálkozom .
Nagyon köszönöm a válaszokat. Csajom előtt nem szertnék leégni. Nehogy már egy Körte feladja a leckét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!