Hmm milyem színű legyen az új trakim színe falura?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik szín passzolna az új trinyo erős trakimhoz szerintem a pink nagyon kapos es rikítos de szerintetek?
Meg amúgy az ülés? Seggcsontörő ülés vagy valami luxyt rakjunk bele?
2021. márc. 19. 00:28
2/13 anonim válasza:
A traktor az nekem tul szent ahhoz, hogy viccelodjek vele. Legyen csak szep piros vagy kek.
3/13 anonim válasza:
És a traktorral akarsz utazni....?
Hova, hova...?
4/13 anonim válasza:
A világon senki sem hívja trakinak a traktort rajtad kívül, tehát nincsen neked semmiféle mezőgazdasági vontatód.
5/13 D. Brasco válasza:
#poén #csakvicc
Legközelebb akkor talan probald a humor kategoriat...mondjuk oda vicces dolgokat szoktak irni ez meg csak siman szar....
6/13 anonim válasza:
#5 <- Ott a pont. Nekem fel se tűntek a címszavak, de amikor a kérdező szóba hozta a rózsaszínt, és nekiállt "trakizni", ott már tudtam, hogy ez nem lehet komoly. Különben ki akar rózsaszín traktort? Csak szerintem aberrált szín egy munkagépnek? Mondjuk a Valtránál lehet olyat rendelni tudtommal...
7/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Szerintem a rózsaszín menő lenne.
10/13 anonim válasza:
Rózsaszín, és párduc mintás plüss üléspárna! Na az a tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!