Halászlé nyúlból, tudtok jó receptet hozzá?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 20:02
1/17 anonim válasza:
Itt érzek egy kis ellentmondást :D
3/17 anonim válasza:
A nyúl szeleteket dörzsöljük át alaposan halászlé kockával, és akkor már jó lesz.
5/17 anonim válasza:
A nyúl az hal, hogy a püspök úr húst zabálhasson a böjt alatt. Nézzetek utána.
6/17 anonim válasza:
zuzáját mindenképpen tedd bele, nagyon finom!
7/17 anonim válasza:
Hagyd azt a nyulat, a halászlé lófejből az igazi!
8/17 anonim válasza:
En ertem a viccet ... regebben volt szokas bojt idejen, hogy kibuvokat kerestek a koplalas alol ... akkoriban minositettek a nyulat halla, mert bojtkor halat enni lehet ... de a szerzetesek szerettek volna rendes hust is enni, ezert kitalaltak, hogy a nyul valojaban hal es ezert bojt idejen is lehet fogyasztani :) Jo kis leganda ez!
Valojaban ki a fene bojtol a mai vilagban 40 napig a Husvet elott? Senki!
Regi vilagban, amikor nem volt meg hutoszekreny, nam voltak hentasek es teljesen maskent eltek a nepek ... telen vagtak disznot. Disznovagaskor a friss hus hamar elfogyott, csak fustolessel tudtak tartositani a hust. A retro husveti sonka 40 nap alatt keszul el, pont ameddig a bojt tart.
Ennyi az egesz!
9/17 anonim válasza:
Nekem csak marhaszárnypörkölt receptem van...😂😂😂
10/17 anonim válasza:
Jobb szarny, vagy bal szarny? Maskepp kell fuszerezni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!