Nem lennék varázsló? :S
Figyelt kérdés
Már elmúltam 12 de még nem kaptam meg a levelet. Most akkor nem lennék varázsló? :S2010. aug. 18. 15:49
11/18 anonim válasza:
"Nem lennék varázsló? :S"
Dehogynem! Máris idevarázsoltál egy teljesen felesleges, idióta, káprázatosan primitív kérdést.
Mi ez ha nem varázslat?
12/18 anonim válasza:
Mindenki b@ssza meg én varázsló vagyok!!!!Aki nem hisz ahhoz elmegyek este és megverem!!!!!Ja he még nem tudjátok én vagyok Merlin testvére!!!
13/18 anonim válasza:
Aki ezt komolyan veszi az gyík:D
Senkisem látja hogy a HUMOR kategóriába van?:D
Amúgy gyere át az én sulimba,oda bárkitfelvesznek aki varázsLÓ akar lenni^^,
15/18 anonim válasza:
A varázssuli már bezárt !!!! A leveledet megette egy sárkány! Sajnállak :((( mugli mardsz
18/18 anonim válasza:
Szerintem szállj fel a 9.3/4-es vágányra és ha odaérsz kérdezd meg Dumbledore-t.
Utóirat: Vigyázz a hegyi trollokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!