Magyarországon holvan varázsló iskola?
Tudom nemojan a varázslás mint a Harry Poter-ban .
De magyarországon holvan varázsló iskola ? És mi a neve ? És hol található ? Van weboldala ?
Tudod hol van?
Ott, ahol az elmegyógyintézet. ;)
Remélem, a 18 éves kor vicc, a nyelvtanóra tényleg inkább javasolt. Igazi varázslókban csak a kisgyerekek hisznek, de online "varázsiskola" mondjuk a Bagolykő. Ott szerepjátékos módon lehet mágusosdit játszani, de ahhoz először írni is meg kellene tanulni.
Ha bűvészekre gondoltál, az gáz(abb), nem ismerni bűvész-varázsló közti különbséget.
Ugye 18 év alatt a pár év múlva esedékes korodra gondoltál? Varázslók NEM léteznek, sem Potter-félék, sem másmilyenek nem. Nem hiszem, hogy csak egy hülye mugli vagyok, aki nem tud a mellettem létező varázsvilágról.
Ami varázslók és boszorkányok közti különbséget illeti: utóbbi a női vari.
énis tudom .
És a varázslás lehetséges hidd el . És a varázspálca nem sima bot. Az egy gondosan elkészített amibe bennevan 1 főnix tol . Vagy galamb tol és még eggy virágmag azse mindegy mijen mag néz utána. De neugy képzeld el mint a harry potter - ben . It más varéázslás van de hasonlo . És tudod vannak ojan boszorkányok akik sok varázslatot tudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!